Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 11月係我生日既月份∼但都係破財月!!

我都係今個月生日, 都買左唔少野俾自己, 琴日先買左神聖衣紫龍, 不過係ok價[#(*]連牌, 超開心...........
睇黎好多師兄都係十一月生日wor!∼∼∼咁多位生日快樂∼∼∼
我係度祝大家長買長有!!過海關時都能夠順利過渡,唔會被扣關喇!!
生日咁多正野,一定好開心:71:
SDX x 2, you love so much!!!!!!!!
回復 19# TSING~YI

又真係幾開心架!!∼∼∼
回復 20# 馬仔 [/
    第一次涉足sdx!!隻聖機兵真係一流!!
我之前都唔係好睇好呢隻野, 件少, 無咩武器, 過千銀, 點解D大大話好正!!

過日行過旺角, 見到有間show 左出來, 我即時改變曬我對呢隻野既睇法, 真係好正, 好有型, 上色一流, 好有感覺, 真係想買一隻玩下.

回復  馬仔 [/
    第一次涉足sdx!!隻聖機兵真係一流!!
膠樽 發表於 14-11-2011 01:06 PM
回復 23# 馬仔

係咪雞旺呢??我見到實物都暈晒大浪!!
你都只係暈晒大浪, 我直頭見到即時暈左響地................

真係太正啦............:71:

回復  馬仔

係咪雞旺呢??我見到實物都暈晒大浪!!
膠樽 發表於 14-11-2011 01:47 PM
小弟又係25/11生日XD
回復  Douglas.M.Saint

冇都未必唔係件好事黎既,有左可能從此買玩具都冇買得咁爽呢
膠樽 發表於 14-11-2011 08:56 AM

估唔到仲有人會中德哥呢招......
回復 25# 馬仔

我女朋友都話靚!咁你仲唔買??等咩?gogogo∼∼∼
回復 27# Squall

係牙…我認識德哥唔深嘛…
回復 27# Squall

師兄你買左咩賀生日呀???