Toysdaily 玩具日報

查看: 7251|回復: 29

[個人收藏] [價錢帖] Bandai VF25F Renewal 隨影+外拍

:43:

前言
自Macross Fronter電視版及電影版播放以來,小弟只係買過一隻VB6 monster既DX玩具,可變既VF,一隻都冇掂過!不過自睇過之前咁多師兄新版DX既介紹後,終於忍唔住去左超人買左!而小弟亦係重未響超人買過菜,所以今次真係雙重第一次!

報個靚價先!超人113X (重有得碌卡唔收叉廚!):78:

外型修長唔駛講,可動的而且確幾好,高可動之餘,擺pose仲好型!:handshake:

尤其是GERWALK mode,相信都冇人反對!:71:

不過,佢變機械人mode既結構又好似冇yamato咁紮實!而且過程都好令人有疑問。另外人型mode腳頂(air intake位)如果扭得盡過籠,好多時都會high花機頭側面,呢方面又扣咁d分!
:67:

講住咁多,去一去相!先黎廠景,再黎外拍!:43:

相係咁多!多謝欣賞!:64:
沙發!

呢隻真係OK架!
外拍真係另有一番風味
嘩!真係冇諗過攞隻DX 外拍,小小意外就.....常兄勇氣可嘉!
而整體效果好好,令我諗起catcat果d12吋軍事外拍post!
支持創意攝影!!!:71:
Benben,你仲好講?你⋯⋯
支持...支持...外拍...外拍...好菜...好菜...:71::71:
我對唔住TIMTIM:time:
:71::71::71::71::71:
我對唔住TIMTIM
benbenben4213 發表於 13-11-2011 02:50 PM

tell me more!  tell me more!
tell me more!  tell me more!
呂品器 發表於 13-11-2011 16:15

我本來話帶隻 AB 同 TIMTIM 一齊影相,後尾因事無帶.................:cool:
我本來話帶隻 AB 同 TIMTIM 一齊影相,後尾因事無帶.................
benbenben4213 發表於 13-11-2011 05:03 PM

你唔駛對唔住timtim,你咁難得外拍連相機都冇帶,你對唔住自己好過啦!XD
:DD:DD外拍's joke ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
支持外拍 !! :71::71:
你唔駛對唔住timtim,你咁難得外拍連相機都冇帶,你對唔住自己好過啦!XD
常威 發表於 13-11-2011 05:29 PM

要攞千幾銀嘅野外拍實在雖要勇氣。讚。

隻機係咁放上石頭上面玩,有無花呀?
要攞千幾銀嘅野外拍實在雖要勇氣。讚。

隻機係咁放上石頭上面玩,有無花呀?
catcat 發表於 14-11-2011 06:14 PM

冇花!又唔係叫你拖住行!點會花呢?:78: