Toysdaily 玩具日報

查看: 10994|回復: 3

[分享討論] 今次去日本會買d乜.........

今次去日本雖然去唔到Tamashii Nation 2011, 但都會去買玩具既.

首先會去秋葉縣既Mandarake尋下寶先, 自從上次去過之後就覺得好多野睇, 雖然我都係行2層左右, 但已經好開心啦!!!!!應該會睇下d戰隊有無平, Kamen Rider SHF la, 不過有時都幾貴下, 雖然係中古, 二手, 但都有價有市.

跟住都係去秋葉縣既其他shop行下啦, 不過都唔平, 睇下先啦

今次會去Tomica Shop(東京站)個間, 因為都係今年先開始like Tomica 車仔.

中野都會去行下既, 不過今次Budget有限, 都唔可以買太多, 同埋今次係同太太一齊去, 故都有所限制.

不過都希望可以買到心頭好啦!!!!!!!
秋葉原站附近的地鋪要行,會平d:73:
去秋葉縣既Mandarake而家無咩可能搵都寶喇.........游客太多佢抬高左d價.上次去同一樣shf野涉谷Mandarake可以平佢20%.北海道Mandarake平佢50%.幽汽我只用6200yen就入到.
我三月同女友出發   

留番D比我呀 巴打~