Toysdaily 玩具日報

樓主: Gundam@EFSF

[分享討論] GM002 吉姆皇牌機師@聯邦計畫!【飛舞的黑色死神- Lydo Wolf】RX-77D

好正的表達方法....I like it !!!!
gundampk78 發表於 9-11-2011 11:35

thx 4 ur appreciation ! :)
very nice! support!
聯邦能後發先至, 吉姆單一機體玩變種, 再加人海戰術係成功的, Zeon就一味瘋狂開發新機體攪到無晒錢....
thunder04 發表於 6-11-2011 19:45

haha, thx!  & it is your great GM collection inspired me!
量產雷射大炮都可以咁勁~~~~
黑色三連敗 發表於 7-11-2011 11:39 AM

量產雷射大炮性能上係勁過無印雷射大炮架~
咁當然,黑鬼死神個人能力過份優秀亦是原因~
喔喔~終於來了!! 死神的介紹帖!!
模型混搭漫畫的效果亦很優秀呢~

不過我有問題,他不是聯邦第一的擊墜王嗎?
隨感一亡魂 發表於 10-11-2011 11:12 PM

係~~~:47: 我仲以為量產好似吉吉咁~~~冇好野~~~我成日以為雷射II先係勁過無印雷射大炮~~~~:(
真係好有創意, 勁正。
喔喔~終於來了!! 死神的介紹帖!!
模型混搭漫畫的效果亦很優秀呢~

不過我有問題,他不是聯邦第一的擊墜王 ...
隨感一亡魂 發表於 10-11-2011 11:15 PM

no, 第1係個金髮白人, 第2係阿寶
no, 第1係個金髮白人, 第2係阿寶
Squall 發表於 11-11-2011 04:56 PM

100 marks! :)

If he can live longer................ May be he can reached No.2................ :56: RIP...............
隨感一亡魂 發表於 10-11-2011 11:12 PM

係米真係勁過呢..........雖然睇轉速個堆好似真係勁過無印版...但無印版有神力裝甲和粉紅無敵光束槍~
:71:GOOD ..........
其實我都經常有睇師兄你的post
但回覆就是第一次,
好想問,你之前post出來的模型相,
是不是自己砌的????
如果係.......真的好利害
而且影d相非常pro......
好有心機同創意, 支持:71:
其實我都經常有睇師兄你的post
但回覆就是第一次,
好想問,你之前post出來的模型相,
是不是自己砌的????
...
power_moon 發表於 12-11-2011 22:01

不是自己砌的 :)
ModelWork of annonymous
PhotoWork Collection of Gundam@EFSF
回復 1# Gundam@EFSF

黑色死神~