Toysdaily 玩具日報

[其他] 為何CA 冇頭雕

頭像被屏蔽
十扑!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
如果有頭雕,到佢出嘅時候咪冇嘢吸引到你買。
kafai1978 發表於 6-11-2011 04:13 PM

一定唔係Ver.2啦!係動漫節限定
如果有頭雕,ht點出Ver.2:34:
以侯活作風...
我驚下年隻新制服隊長, 佢會先出一隻無頭雕,
隔幾個月至再出隻有頭雕  :38:
唔講都無為意,
唔知下年定下下年出復仇者,到時真係有排出。
但聽聞有其他公司會出佢o既頭雕(未確實),係就好喇....!!!
回復 22# kafai1978

如果真係有其他公司, 出CA既頭雕... 咁就好la
:38:
因為永遠都係有對手出相同product,
H記至會做好d
全中,很簡單的市場策略
Oldcat 發表於 6-11-2011 04:24 PM

咁VER.2呢?復仇者都上啦,個奸角又未有,皮外套版又未有.......
回復 14# thiam

嘩......內部人士??
thiam 發表於 7-11-2011 03:31 PM

red skull有冇消息??
回復  thiam

嘩......內部人士??
neo.L 發表於 8-11-2011 07:04 PM

Sorry! 我唔係內部人士, kor picture我在yahoo image搵到. 好容易搵ker姐, 你都得kar...
Sorry! 我唔係內部人士, kor picture我在yahoo image搵到. 好容易搵ker姐, 你都得kar...
thiam 發表於 8-11-2011 08:57 PM

明白,但其實我想要red skull......
明白,但其實我想要red skull......
neo.L 發表於 8-11-2011 09:53 PM

依隻CA咁多風風雨雨, 我諗red skull目前應該都唔會出ker啦... But明年我就唔知啦..! Maybe 50/50. 不過都好有可能好似Alice, Prince Dastan, Clash of the Titans咁, 出完一隻之後就斷尾ker啦..., 因為成績唔多理想吗........
成本減到最低; 利潤加到最高. :ice: