Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Mattel Ghostbusters - Prop Replica Ghost Trap

請問1:1仲有乜野出過…(當然唔係天價既道具啦…)
回復 16# 原罪

PKE Meter

原價接近Ghost Trap一半, 但網上已是天價了.

回復  原罪

PKE Meter

原價接近Ghost Trap一半, 但網上已是天價了.
chankb 發表於 7-11-2011 02:13 AM

嘩!一直唔知有d咁既好野。
捉鬼敢死隊…真係傳奇電影。
最好睇只有第一集,the big bang theory呢套劇都笑過第二集電影爛。

其他,只有久不久既動畫,後來既動畫接近無哂電影版既人出場…
但佢今時今日出商品,都仲有人捧場。
好似無咩電影,仲要比較商業…得一集可以有咁既威力!
回復 18# 原罪

Ghostbuster 相信係第一部A級片把 笑片+科幻+鬼 加在一起. 當年看第一集時甚為驚喜.
同Alien一樣首先把科幻+驚嚇 加在一起.  
所有第一個做的也是天材.

我現有20吋棉花糖怪同四位12吋成員, 有機會同大家分享:64:
頭像被屏蔽
Is 《Ghostbusters》 coming back??? I hope Hot Toys will release this series.

wow, this is one useless piece of junk lol
but incredibly fun for fans! very realistic.
i like how it vibrates, thanks for the link.
回復 20# 塞斯

網上即日Sold out 咗.

出品人係Mattel.
回復 21# yioy1482

Ghostbusters III 傳了多年...無消息.
回復 22# flash

:34::Q
一睇你個post,腦際即響起"捉鬼敢死隊"主題曲!!!老餅先啱!!!!!

那一年, P6.................:67:
回復  yioy1482

Ghostbusters III 傳了多年...無消息.
chankb 發表於 7-11-2011 03:18 PM

:56::56::56:
cool!!!
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 7 字節系統限制: 15 到 10000 字節
以前細個睇個陣
係咪有個暫時存鬼器,係好似地雷咁架@@
回復 30# hong16788

係唔係就係呢件呢? 有冇圖?