Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] SW迷必入之一枚~

小弟都係一個SW迷
呢把野應該都買左超過9年了~:70:

其實小弟心中最LIKE OBI-WAN一角
因為唔係OBI-WAN堅持要收ANAKIN做徒弟
之後又教LUKE用原力
就唔會有一個完整既SW STORY~

PS:屋企無晒2A電,:47:
小弟入左可拆劍身同柄既 Anakin Ep3 Version
Obiwan 把劍既設計都係正, 但係改成現實版玩具個劍柄既頸位由幼變勁粗,
所以選擇左 Anakin, 夠忠於原著~
之後補入番把迷你版既 Obiwan~
小弟入左可拆劍身同柄既 Anakin Ep3 Version
Obiwan 把劍既設計都係正, 但係改成現實版玩具個劍柄既頸位由 ...
movie_arms 發表於 4-11-2011 11:54 PM

可拆劍身同柄我未見過呀(買左呢把之後就無再留意之後既產品了)
係呀~個頸位係粗左
可能改幼裝唔晒裡面既零件~

迷你版係唔係ONLY得劍柄果D呀???
可拆劍身同柄我未見過呀(買左呢把之後就無再留意之後既產品了)
係呀~個頸位係粗左
可能改幼裝唔晒裡面 ...
ernest1008 發表於 5-11-2011 12:00 AM

大大可以 Google search 下 Star Wars Removable Blade, 應該有唔少 result
我買既迷你版係得劍柄果隻~ 都好靚, 勝在跟足 Design~