Toysdaily 玩具日報

樓主: sunrise1234

[改造交流] sad 中之sad魔動王超級地隱俠~~~~UPDATE P5改善圖

行版和日版返價只是相差幾蚊, 因為行貨本身都唔平
redfish 發表於 5-11-2011 11:52 AM

個價本身唔係差幾蚊..................:Q
我都十分喜歡魔動王,但這隻野的qc比壽屋那隻差很遠,角歪,油出界,用愛都接受不到.
我都決定不買.
我連買ge機會都係,新蟲賣9字頭 買鬼?
樓主唔洗傷心亦都唔使買過隻
背面隻角睇唔到冇得講
正面俾你睇廿隻廿隻都唔滿意{:2_123:}

不過我認同日版睇落上色係好少少
唔知以為二手貨!!! :(
金色條野下面個底坐同個皇冠係兩件件痴埋的, 所以有d 真係痴得唔好, 此一歪也,
金色條野係軟膠,大部份都唔係好直, 此二歪也
心感同情~~~~~~~~~:56:
我個隻, 兩邊都係右博頭, 起初都好唔想要佢拎去換, 之後又唔比換, 不過個左幾日就算了
隻野本身係唔錯的, 小弟果隻亦無大問題, 只可惜劍把的有問題設計, 同大部份貨QC參差不齊
對於各個抽中sad貨的ching們心表遺憾
樓主唔洗傷心亦都唔使買過隻
背面隻角睇唔到冇得講
正面俾你睇廿隻廿隻都唔滿意

不過我認同日 ...
九十九 發表於 5-11-2011 07:32 PM

金色條野下面個底坐同個皇冠係兩件件痴埋的, 所以有d 真係痴得唔好, 此一歪也,
金色條野係軟膠,大部份都唔 ...
samsung 發表於 5-11-2011 09:42 PM

佢都話係講緊呢樣野...

佢都話係講緊呢樣野...
小堅 發表於 5-11-2011 11:10 PM

我無這個問題.......:64: 希望樓主可以快d找到supplier換左佢:64:
我無這個問題....... 希望樓主可以快d找到supplier換左佢
J子 發表於 5-11-2011 11:14 PM

我諗呢個問題應該唔多...
不過就真係好sad...
如果咁樣根本勾唔住前面個位...
回復 58# 小堅
錯位o既唔係個勾位, 而係隻金角下面舊白件角度黏錯左
你對比番左右兩邊紅邊位置就會發現白件唔係垂直的
第二張的汙跡可以用ZIPPO火機油或者雙星油性開油水擦甩架。。我只都有好多甘既汙跡~~系工廠滲線未擦乾淨接。。不過唔可以擦過頭。。如果唔系連白色都會擦甩
玩具姐...邊有咁完美~