Toysdaily 玩具日報

查看: 2762|回復: 13

[詢問] 救命..medicom heat metal

救命..medicom

ching....help me
唔知點解,其中一隻腳掌,好鬆...拆起隻腳掌,搖佢有聲....
係唔係冇得救T_T

回復 1# simling

simling兄,應該是腳掌爛了!可嘗試拔出腳掌,再用風筒吹軟拔出爛了的腳掌更換便可以了!
睇情形腳掌已經粉碎
非常熟識的形容!!!!!一定斷了!!!!!~ Medicom 出名"玻璃" 素體!!!!! 我7隻Medicom Rider, 已有3隻爤了關節~ :34:
T_T.... 好驚整出黎果陣會整爛件衫........到時就大鑊
回復 5# simling

斷腳掌應該唔駛除衫!其實你肯唔止定係斷腳掌?
回復 6# 巴迪高

拆起隻腳掌,搖佢有聲~一邊有聲∼一邊無聲
咁有聲果邊應該係爛咗?
不過隻鞋點拆....
用風筒吹會唔會溶......??
不過我玩過三次咋.....
回復 7# simling

隻鞋 連腳掌就咁向下"蚊"就可以了
-_-....thx thx T_T
等我有時間拆出嚟睇下可唔可以用D筆地救下佢
回復 4# manic_yin

非常熟識-_-.... i played three times.... like this already
回復 11# simling

就係咁架啦.....:79: 我隻 The First 1 & The Next 1 真係pose 都無擺, 就咁放係櫃Display 都爤關節呀.......:79: The First 1 爤肩關節; The Next1 爤股關節......:79:
sh~ittttttttttttttt:ice:
M記素體......唉~

小弟本身中左m記一set12",就係因為個素體,咁又慳番幾千。