Toysdaily 玩具日報

查看: 5431|回復: 22

[玩具攝影] 貪舊忘新 - 3A Tomorrow Queen Yumiko(多圖注意)

3A Tomorrow Queen Yumiko

夜晚一上 td,已經見到好多 ching 們開始分享新出個隻 tq ∼
小弟唔好彩冇訂,但後唔後追就隨緣啦∼
不過等我都黎參一腳分享下之前後追既 TQ 囡囡 - Yumiko

去圖∼

1 鮮紅色衫,格仔裙,白色內衣(走bra),sharp 得黎又夠有少少日式風格∼

2 高踭 con 記?有既咩?隨本體仲有一對普通既露指高踭鞋,不過唔係好襯又企得唔夠穩,所以唔用∼

3 豬樣呢 d 野,望望下就慣,再望就會覺得靚架喇∼

4 好明顯外國人係好愛鳳眼既∼

5 腿關節真係好一般,唔屈得好多∼

7 不過個人認為咁既關節,好就好在等你屈個時唔會太過份,令佢既動作變得冇女人味囉……

8 武器仲有 2 把 tk 用開既長刀同一把機關槍,不過女仔人家,玩下短刀夠喇∼∼peace no war∼

10 唔要求像真,反而可以突顯長腿既美態∼

15 呢 d 相要慢慢試,唔可以露得太過,要不經意既……(笑)

17 一係就睇到褲仔睇唔到面……等人想像下……(笑)

19 我覺得其實大脾可以粗少少

22 其實 tq 都真係唔樣衰丫∼

24 多得對鞋,高過 tk 半個頭∼!

25 最後又嗲下 popbot  啦∼

後記:雖然關節唔夠好,但問題唔大。佢本身都唔係預左比你做好大動作既∼
身體 detail 好乎合男性口味(Ashley 萬歲)。
只不過幫佢影相個時,唔好係附近擺鏡,唔係一下唔覺意望到自己,會覺得自己好毒……(笑)

多謝賞圖,下次到佢∼
so many good stuff ah!
bosy 同衫都好正~~~
女性體態出晒~~~~

不過,,個人未接受到個面相:52:
個豬樣真係未睇得慣. :45:
不過D相影得好正, THANKS FOR SHARING~ :71:
bosy 同衫都好正~~~
女性體態出晒~~~~

不過,,個人未接受到個面相
E神 發表於 3-11-2011 01:22 AM

個豬樣真係未睇得慣.
不過D相影得好正, THANKS FOR SHARING~
varitronix 發表於 3-11-2011 01:30 AM

其實我一開始都唔慣 3a 既面相, 不過睇同影多左之後就會覺得都幾有味道~
相反有 d 一開始就靚仔靚女既頭, 睇睇下反而會悶~~呵呵
好圖, 個背景好得, 自己做的嗎?
呢個TQ個唇好得~^^

愛小朋友, 加分~^^:52:
TQ 真係唔中,等Shadow. 原來呢隻攝影係要低抄才可發揮TQ 優點!
好圖, 個背景好得, 自己做的嗎?
呢個TQ個唇好得~^^

愛小朋友, 加分~^^
yklamhk 發表於 3-11-2011 11:03 AM

thanks ching~:64:

背景係 ps 做然後 print 出黎既~~
Really look good~如果可以分享一下, 我諗好多3A玩家會好開心~
TQ 真係唔中,等Shadow. 原來呢隻攝影係要低抄才可發揮TQ 優點!
RRAAYY 發表於 3-11-2011 11:30 AM

YEAH!!!!:x:74::shiny:
其實我一開始都唔慣 3a 既面相, 不過睇同影多左之後就會覺得都幾有味道~
相反有 d 一開始就靚仔 ...
kaiserfrog19 發表於 3-11-2011 10:58 AM

tk 我已開始接受到~~~~:35:
tk 我已開始接受到~~~~
E神 發表於 3-11-2011 01:23 PM

其實TQ仲容易接受:75::75::75:
影得好靚呀... TQ 真係唔錯,等我SEARCH 多D料先
影得好靚呀... TQ 真係唔錯,等我SEARCH 多D料先
vegeta 發表於 3-11-2011 08:25 PM

唔使SEARCH啦, 入返隻先講LA.

:75: :75: :75:
vegeta 發表於 3-11-2011 08:25 PM

買一送一, 而家真係好時機 wo~~~出手啦 ching~~:75: