Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 加勒比海的海盜王—Hot Toys Jack Sparrow

我的盒面有限定的貼紙,所以有長鏡。
正常的普通版本是沒有長鏡的。
Dick.Po 發表於 4-11-2011 05:09 PM

咁麻煩Dick.Po大大解釋吓,點樣訂至有呢?
話時話,大大你係喺香港訂,咁點會訂到有限定版本?
是否用vip就訂到?thx!
咁麻煩Dick.Po大大解釋吓,點樣訂至有呢?
話時話,大大你係喺香港訂,咁點會訂到有限定版 ...
borisasf 發表於 4-11-2011 05:15 PM

其實畫公仔唔駛畫出腸,心照已經可以了。

如果dick po 大答你佢搵人係國內訂你都無佢辦法
只是建議下, 抽唔抽最終由你決定. 不過, 大部分嘅人(包括小弟)都係普通人 - 得普通版ga ma!:63:
只是建議下, 抽唔抽最終由你決定. 不過, 大部分嘅人(包括小弟)都係普通人 - 得普通版ga ma!
toyzhu 發表於 4-11-2011 05:22 PM

嘿嘿...........小弟冇訂到只可睇住你地o的圖止喝
我啱啱打去問,doris 話香港派嘅全部都無,唔信可以落舖求證,
我第一次覺得氣憤,Dick.Po 貴為編輯部,有必要出來澄清喎!
我的是限定版(盒面有限定貼紙,所以有長鏡)
請注意正常的普通版本是沒有長鏡的。
限定版本由Hot Toys 提供給我的,
It’s for the lucky draw winners of Toy Hunters in Hong Kong.
我已在文章中加回注釋文字,謝謝大家既提醒。
我的是限定版(盒面有限定貼紙,所以有長鏡)
請注意正常的普通版本是沒有長鏡的。
限定版本由Hot Toys  ...
Dick.Po 發表於 4-11-2011 05:28 PM

好!一句到尾 , 大丈夫所為。
嘿嘿...........小弟冇訂到只可睇住你地o的圖止喝
巴迪高 發表於 4-11-2011 05:24 PM

我有排先有得攞, 因為好遲訂, 都要睇圖止喝....不過越睇越喝!!!!:54:
原來係抽獎,明白哂!唔該哂!
不過頭先Hottoys職員都唔講抽獎,
莫非連佢哋都唔記得?
莫非連佢哋都唔記得?
borisasf 發表於 4-11-2011 05:34 PM

我當日都問過HT我唔要戲飛要"神秘禮物"得唔得?...佢話唔得......結果唔得閒張飛比左人,我而家都未睇套戲....
莫非連佢哋都唔記得?
borisasf 發表於 4-11-2011 05:34 PM

因為聽說該50名幸運的VIP仲未拎得獎品~~
商業行為,有咩咁奇?

HT n年前都借左batmobile比td影啦,個陣時大家都好開心td第一時間有最新報告。

雖然小弟成日插乜插物,不滿權勢,但樓主影得靚係事實,讚。

好就要讚,壞實要插。
好就要讚,壞就算了~
反正大家都有得睇, 大家都開心就算啦~
感謝你既相, 實在係正~~
好正~~:71::71::71:
頭像被屏蔽
商業行為,有咩咁奇?

HT n年前都借左batmobile比td影啦,個陣時大家都好開心td第一時間有最新報告。

...
catcat 發表於 4-11-2011 10:52 PM

同意catcat 兄,ht 比td 影相冇咩問題,但可能會成為橏稿,會否有photoshop?介紹有否言過其實?大家要自己分析一下了