Toysdaily 玩具日報

查看: 4954|回復: 12

[玩具攝影] 逆天的Anakin Skywalker

小弟都係最近接觸星戰~ 一睇就愛上了~ 安

一個正義但有少少叛逆的小子~

為了救心愛的老婆而入魔道~

但正是因為他入魔才令自己老婆死亡~

尼個因果係多悲哀~ :help:

第一次買SW 既玩具~ 細細隻~ 可動性又好高~ 玩得好開心~

買既時間我以為入面係糖~ 玩得太多盒蛋~:x

安~ 廿二世紀殺人網上身~ 好多槍:shiny:

wecome to the Starwars 3.75"world!:71:
繼續買啦
好多隻可動都好好架
雖然這隻可動一般,尤其手肘關節只能橫向,
但個人認為是最接近電影版主角造形,不能不入,
(眼的疤好似深色左,我個隻無咁顯)
大大入得好!
歡迎加入3.75行列!
你終於入坑了XD~
真有"米"~
:66:

阿拿堅..........話說sad天你有沒有看SW電影的?
還有SW 的Clone Wars動畫你有沒有看的?

不過怕你看了之後中毒更深~
目前SW我只入lego~
其他不入~
:78:

我都有!!!:^
我都有!!!
百龍天舞 發表於 2-11-2011 03:55 PM

我都有諗過買呢隻, 但小弟已經有 Ep3 當年第一版隻手同劍痴住果隻 Anakin, 造型太似~
你終於入坑了XD~
真有"米"~

阿拿堅..........話說sad天你有沒有看SW電影的?
還有SW 的Clone War ...
Domeki 發表於 2-11-2011 02:57 PM

:oh:    :oh:    :oh:    :oh:    :oh: 你又再欺負我
我都有諗過買呢隻, 但小弟已經有 Ep3 當年第一版隻手同劍痴住果隻 Anakin, 造型太似~
movie_arms 發表於 2-11-2011 06:12 PM
oh......Ep3 當年第一版隻手同劍痴住果隻 Anakin, 唔同玩法麻!!!:58:
oh......Ep3 當年第一版隻手同劍痴住果隻 Anakin, 唔同玩法麻!!!
無明: 發表於 2-11-2011 07:57 PM

都係既, 同埋呢隻有布料, 第一版果隻冇........
不過我入得最多既係 Darth Sidious, 因為全套 Star Wars 真係有腦既人係佢~
都係既, 同埋呢隻有布料, 第一版果隻冇........
不過我入得最多既係 Darth Sidious, 因為全套 Star Wars ...
movie_arms 發表於 2-11-2011 08:22 PM
Darth Sidious我有2隻:36:
回復 6# 百龍天舞
I want to buy this:36:
回復  百龍天舞
I want to buy this
ultrahero360 發表於 2-11-2011 10:42 PM

我都想呢~ 希望有緣買到~ :handshake: