Toysdaily 玩具日報

查看: 6082|回復: 16

[Medicom] 終於入左!!!!BM Kiva!!

終於入了!!!yeeahhh
夜深開盒~~~
無mud睇過劇集,不過好鐘意個造形~~套劇無線有播,不過好似唔係好好睇...
不過d rider造型好正!!令我儲 開始kiva~~最終都後追左呢隻BM~~
小弟有幾隻12".全部都係medicom~~佢出d動畫figure太正la....

估唔到我會買rider.....

好正~~~個figure 好似套劇入面咁...個頭都係咁大~~@_@

條腰帶好靚~~第一次玩rider 12".d 手手腳腳唔敢玩得太盡~~
得閒再同佢影好d相~~

多謝收看~~
Wellcome to the world of 12"rider!!:71:
SIC都好正的, 又唔貴, 買埋啦~
樓主擺好小小先影相!如果唔係比隻好野你你都浪費了
回復 3# GTO...

SIC都有,第一隻SIC!!不過隻腳好鬆咁~~:80:
回復 4# 巴迪高

開盒hea影~~純分享,非攝影集~~
好物支持,kiva 造型實在太正:71:
Kiva is my third one of 12" rider!! Heavy metal mix with European classical style!!:61:
樓主, 其實kiva都好好睇架, 又其是講佢老豆o既時空時
....想入的東西...一直未入...到入了...開盒玩那種滿足真係難以形容
回復 10# 影武者

係ga~~睇ching 的靚相post睇左好耐,終於忍唔住入左~~好開心~~~:52:
回復 9# kfhrider

真係??咁我認真咁由頭睇一次先~~之前都係weekend早上無線播,斷斷續續咁睇~~所以唔係好明個故仔~~:30:
入面dark kiva的造形令我印象深刻~:71:
This BM Kiva is good. One of the best 12" of BM.
BM Kiva正呀~
我都入左隻XDXD
BM Kiva係我第一隻入的Rider, 亦係最後一隻. :71: