Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 3A維修記 ~與~ threezero headquarter "外"影

HT只係對香港玩家係咁......如果係美國佢邊夠膽咁做??只係敢對本地人咁.........人地國家對外唔對內hT就...............
VIP :76::77:
當前長度:
今日剛剛收到3a寄送嘅jc了,剛好兩星期,小弟今晚又可以盡情把玩了。

今日剛剛收到3a寄送嘅jc了,剛好兩星期,小弟今晚又可以盡情把玩了。
catcat 發表於 15-11-2011 01:31 PM

catcat .... 禮義廉 係 好 嘢  :DD:DD:DD

Can you PM me where to get this :shiny:
好服務.. 高質數.. we love 3A :71::71::71:
catcat 發表於 15-11-2011 01:31 PM

是否成隻換??

仲要寄比你,???唔洗大大去拎???:handshake:
雖然3A野唔係我杯茶
但咁嘅售後服務認真要讚:71:
是否成隻換??

仲要寄比你,???唔洗大大去拎???
E神 發表於 16-11-2011 02:34 AM

小弟壞body就交body。

免費寄回給我。:$

免費寄回給我。
catcat 發表於 16-11-2011 10:14 AM

嘩,:handshake:

真的是一流的售後服務!~~~:$

某大玩具公司真的要參考一下了.............:52:
其實ThreeA野點訂咖??有冇尊門店?公司係香港?

免費寄回給我。
catcat 發表於 16-11-2011 10:14 AM

我想問下~如果我就咁踩上去3A到,交低隻野比佢地得唔得呢??
佢地好似想叫我寄返隻 ATOM 比佢地......
諗起都想講粗口.....
Me too。atom 一開心口燈唔得。佢叫我自己成隻寄返去。我在官網訂的。件嘢有defect都要自己比錢自己找方法寄返去。咁大件嘢好鬼麻煩。叫佢幫我call人pick up又話唔得。真係好服務。如果整完又唔得唔通又要寄多次?下次有燈嘢唔好搞我。
我想問下~如果我就咁踩上去3A到,交低隻野比佢地得唔得呢??
佢地好似想叫我寄返隻 ATOM 比佢地.. ...
SkyPigNO1 發表於 24-9-2013 08:34 PM

要先寄mail比3a,佢地ok才可自行交件。

當年小弟都講清楚大約幾時去,近日星夜閃兄都分享左,本身3a唔想夜兄直接上去,但因為夜兄講明係官塘區工作,3a至方便夜兄。
Me too。atom 一開心口燈唔得。佢叫我自己成隻寄返去。我在官網訂的。件嘢有defect都要自己比錢自己找 ...
work1 發表於 24-9-2013 10:22 PM

其實平郵寄出唔貴,二三十而已,小弟上次修隻女body,求其包一包寄去($5咋),佢地會包到靚靚寄回的。
一個12吋body自己寄當然ok. 依家成盒嘢4.5kg重3盒hottoys大。都幾大鑊。重要係新貨一開有defect都要自己寄。我自己攞上去可能冇咁煩