Toysdaily 玩具日報

查看: 6299|回復: 23

[個人收藏] 那些年,我們追不到的玩物,陶土獵奇Part 2/3, Van Helsing, Harry Potter, SW

那些年,我們追不到的玩物,陶土獵奇Part 2/3, Van Helsing Halloween

3星期前,有ching提醒陶土有好多野,加上雜誌,TV話幾方便,連ok, 7仔都support,就大胆一試!!

前傳:
http://www.toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=169657&pid=5693547&page=1&extra=#pid5693547

今次第二輪
那些年,我們買不到的Van Helsing Movie玩具,香港未見,終於在陶土追返!:79:

本想應Halloween節,可借遲了收貨,而家即時補返!!!!:34:

今次好好多,包裝石頭咁超硬,好保護,內裏完好無缺失!!:71:

去相!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

全是那些年,我們買不到的玩具!!

今次好好多,包裝超硬,好保護,內裏完好無缺失!!

主角出場!!

2003年,追不到的 JAKKS出品 電影Van Helsing 科学怪人, 吸血鬼伯爵,吸血鬼獸

主角Van Helsing

Wolverine!!

科学怪人有外衣穿,又有機關!:71:

科学怪人似露体狂人!!

腦內無草:30:

恐怖!!!

吸血鬼伯爵及吸血鬼獸

可拍翼!!

Halloween當以唔少得

2007年,Popco出品 Harry Potter 哈利波特 鳳凰會密令 電影3.75寸系列

大腳橫向關接!

那些年,我們追不到的Avatar.......................

2009年,Mattel出品 Avatar電影3.75寸系列          睇下

HK冇費返:30:

2010年,McFarlane出品 Prince of Persia 波斯王子 電影3.75寸系列

SW

未完..........住下去..........
那些年,我們追不到的Avatar.......................

2009年,Mattel出品 Avatar電影3.75寸系列         ...
無明: 發表於 1-11-2011 03:24 AM

師兄果然好迷3.75”!
3.75的固然是好物,
6寸 Van Helsing 那幾隻怪物更是精彩:handshake:
last picture...
Luke: Mama I love you....
:58:
話說我也有那隻JAKKS出品 電影Van Helsing 同 吸血鬼伯爵
話說我也有那隻JAKKS出品 電影Van Helsing 同 吸血鬼伯爵
玩具Kenny 發表於 1-11-2011 01:24 PM
Did you buy it in hk?:77:
Did you buy it in hk?
無明: 發表於 1/11/2011 10:30 PM

no ar, 之前托上托掏的, 我想也是同一賣家~
終於買到prince of persia la, congrats :52:
no ar, 之前托上托掏的, 我想也是同一賣家~
玩具Kenny 發表於 1-11-2011 11:00 PM
oh!!!
你好有心儲喎,和我一樣,專收電影玩具!!:71:

啦, 你有冇狼人同學科怪人?
終於買到prince of persia la, congrats
Assassin 發表於 1-11-2011 11:21 PM
可算是個大驚喜,可借冇你的戰士版!:77:

如有其他款,我都會入..................:36:

科學怪人腰後百按紐,腰可轉!!

當年HK冇貨返,追不到...........

Harry Potter在港很小有,能見到的只是閒角,有此高可動又有透明鹿的玩具,

我想,我唔會拆盒放出來玩了:35:

此Luke是套裝特有的,冇single pack買!!

大腿璜向關接和全身的可動性,比起農場Luke, 是近年最高可動的Luke!!:71:

Mattel Avatar e幾款香港冇返.................:80: 當然買不到!!

下一步目標-------Queen!!

大家拭目以待:64:
oh!!!
你好有心儲喎,和我一樣,專收電影玩具!!

啦, 你有冇狼人同學科怪人?
無明: 發表於 2/11/2011 09:38 AM

其實唔係
我只係見隻吸血鬼同MU幾合比例
買黎比Blade追殺下
套戲好似冇睇過
有冇介紹下
科學怪人腰後百按紐,腰可轉!!

當年HK冇貨返,追不到...........

Harry Potter在港很小有, ...
無明: 發表於 2/11/2011 10:19 AM

唔會拆盒放出來玩了???
不是拆了嗎?
唔會拆盒放出來玩了???
不是拆了嗎?
玩具Kenny 發表於 2-11-2011 01:21 PM
拆左再放返入去麻.........:36: