Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 隨影待機偷閒的三名本週之星

IMG_0893.JPG IMG_0892.JPG IMG_0896.JPG IMG_0897.JPG IMG_0899.JPG IMG_0913.JPG IMG_0900.JPG IMG_0914.JPG IMG_0915.JPG IMG_0919.JPG IMG_0928.JPG IMG_0932.JPG IMG_0931.JPG IMG_0933.JPG IMG_0956.JPG IMG_0936.JPG IMG_0950.JPG IMG_0946.JPG IMG_0944.JPG IMG_0954.JPG
很想正式開下腳架用心影下報告, 但很累, 便隨影來分享下, 最近想在室來試影一些不是太清楚的圖, 想弄一點真實感出來, 但還沒掌握到, 要靠點點ps, 相信要看看攝影書來練習, 請各位大大多多指教. 或許是時候要買燈箱來玩:67:講番玩具, 以上三隻都深得我喜愛, 原祖高達更令我拾回點點產年回憶, qc好ok, 我好滿意, 等我狀態精神一定會同佢地做報告. ps 我倦到連VF25F都未孌個形.:80:
ZIN 兄又來一些貴價玩具相~~~~~~~~:handshake:
ZIN 兄又來一些貴價玩具相~~~~~~~~
Somebody_Ex 發表於 31-10-2011 09:59 PM

沒有貴價啦,它們係值的,間中玩下robot魂也不錯。感覺robot魂進步了不小:handshake: THX 十卜
vf-25f 幾有準備升空feel
不過太光
Pal, I got them and share my reward here first!  :shy:

DX VF-25F 01-.jpg

Tomicar Bumble Bee 1.jpg

Tomicar Otimus Prime 2-.jpg
回復 5# Douglas.M.Saint

:71:我現在還差TF未入坑, 還是最記得小時候表哥借我玩的日版消防車, 它們在我童年的印象是好有型, 包括BOXART, 還有, 玩具同好嘅天敵又逐步迫近我, 就係空間不足....., 想買多個櫃又怕老虎咬:63::63::63::63::63:唔敢入大件嘢......住, 3A隻大腥腥霸咗起碼5至6隻12吋位, 真係想放佢出門口當石獅子:66:
Nice Pic!! :71::71:
多謝zin兄既分享:)~~~~~~~~~