Toysdaily 玩具日報

查看: 3892|回復: 13

[個人收藏] 正義聯盟

唔知DC會唔會好似Marvel咁拍番套正義聯盟電影?

nice collection~~
難d la ... 套green lantern搞成咁 :70:
好正既 collection, Aquaman 支叉好得!
I am still missing the green arrow!!!!!
現在DC果邊重寫緊整個DC世界觀, 正義聯盟(Justice League)亦重新出版中(現正出到第二期). 故事背景是在五年前,第一個故事就是人物介紹和組成正義聯盟的過程. 如果反應理想, 不能排除DC會用這個故事拍攝電影
so far我最鐘意呢兩隻

正義聯盟...細個睇好多卡通....喜歡呀
Marvel舖左咁多年先搞到一套avengers,dc家下先吹雞開工,睇怕冇三幾年都好難成事。
有心搞都可以好快成事嘅(?)....
有心搞都可以好快成事嘅(?)....
nwt15 發表於 2-11-2011 11:53 PM

不是有沒有心的問題....而係成本和時間問題
我當佢真係一年拍到大約3套(趕工既),,如果收得唔好,,計劃咪又係會被腰斬...
再睇返marvel,, 佢地有邊套既主角係人唔識(除左thor),,佢地一套又拍左幾耐?
不是有沒有心的問題....而係成本和時間問題
我當佢真係一年拍到大約3套(趕工既),,如果收得唔好 ...
人物 發表於 3-11-2011 01:12

marvel 好似都有D 失敗作, 不過佢見個trailer D feedback 唔多好所以唔搞, 其實DC 都可以試吓咁做...
呢個係咩系列?隻弓箭手幾靚.
隻緑箭好難搵呀而家...我欠佢就齊啦~~~~~~~~:56: