Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: DDDragonball

[改造交流] HT Captain America我真係忍唔到你咁矮!!!!

頭像被屏蔽
我地只係睇漫畫角色高度  因為始終係漫畫人物
漫畫公司提供既人物資料
marveldirectory

Captain America
Height: 6 ft. 2 in.
Weight: 240 lbs.
Eyes: Blue
Hair: Blond

Iron Man
Height: 6 ft. 1 in.
Weight: 185 lbs.
Hair: Black

Thor
Height: 6 ft. 6 in.
Weight: 640 lbs.
Hair: Blonde
我地只係睇漫畫角色高度  因為始終係漫畫人物
漫畫公司提供既人物資料
marveldirectory

Captain Ameri ...
老孫 發表於 31-10-2011 02:51 PM

我唔同意,我只睇真人版電影高度,因為figure整係真人版唔係虛構漫畫版人物,
如果電影CA得5尺矮仔我都接受figure得相應高度,都係學有師兄話睇avengers full dress上陣比較最實際。
但師兄有無諗住加長埋對手呢...??
hand is good size, no need to change..........
用膠紙都可以增高喇,我都做左,CA is back^^
回復  大和基拉

唔好忘記IM 係Tony 著咗套甲,所以比隊長高都唔奇。
實際係點,真係要睇&#21655 ...
magiam 發表於 31-10-2011 01:59 PM

但ca對"her踭"都可能有1-2寸高!
鬧得好!!!!!!!!!!!!!:74:
回復 37# 大和基拉

都有可能,所以我都話真係要睇咗 Avengers 先知,
而家大家都係估估吓,一口咬定AC矮咗,係咪有少少無斷!!

呢張真人相佢地似平頭, 亦有好大機會chris evans高過robert因為角度關係
Wolverine comics 得5“3 。。。咁HT 隻 Wolverine未錯晒?