Toysdaily 玩具日報

查看: 2777|回復: 10

[詢問] 請問有冇巴打試過買3a中sad貨有冇得換ga?

上網買左隻tommy好開心,但開心完睇forum其他巴打分享d相發覺...件外套頂帽冇左兩邉索繩......其實問題唔大但又好似唔得完整.....
有冇人試過換件呀? 點換架? thanks
回覆 1# peoplehen

不用擔心,3A的售後服務出名好!:71:

沒有14天保養期限制,不需要單據證明喺3A買,只要她還有配件,就可以換給你!

可email to cs@threeaonline.com or candy@three-zero.com
lee d咪就係服務喎!咪似果d ht咁,換嘢好似乞佢咁!d 品質差就覺得客麻煩,過份要求!又唔反醒下點解d客要睇幾盒撰,而唔係攞貨唔洗check!
以前 HT 都係咁, 不過多人玩左之後就 ......  :x
希望 3A keep 到
回覆  peoplehen

不用擔心,3A的售後服務出名好!

沒有14天保養期限制,不需要單據證明喺 ...
terce 發表於 29-10-2011 08:51 AM

YES AR, 無話買咗幾耐無話要有單, 有問題你SEND EMAIL過去, 有可能影張相佢睇, 佢一定幫你搞, 放心. :43:
支持3A定无错:34:
support for good service and Hong Kong Brand
thx bro們, 已send email,佢叫我寄番3a office repair,
希望快d搞掂~~
通常未做得大service會好d, 一做大左人心就變。
玩3A係因為d野唔駛q得咁足,又唔駛同官圖比。
lee d咪就係服務喎!咪似果d ht咁,換嘢好似乞佢咁!d 品質差就覺得客麻煩,過份要求!又唔反醒下點解 ...
BigOil 發表於 29-10-2011 10:42 AM

o吾洗換啦 , 淨係上次我去拿 mark v (排隊拿新貨, o吾係換) ,

第一盒o吾o岩 , 想睇下第2盒 , 即刻黑面................

我知你由朝開鋪做到晚 , 我知你可能每日要應付o吾少驗屍官

但我係無辜的.......前面 D 人點對你係佢既事 , 無謂搵我出氣oY ......:30:

.
o吾洗換啦 , 淨係上次我去拿 mark v (排隊拿新貨, o吾係換) ,

第一盒o吾o岩 , 想睇下第2盒 , 即刻黑 ...
toys991 發表於 2-11-2011 11:51 AM

佢地份工咁難做,點解唔轉工?
百思不得其解:?