Toysdaily 玩具日報

查看: 3293|回復: 11

[詢問] 3A NOM COMMANDER

想問問各位3A fans NW 同 DW邊個正D,因為我只想揀其中一個,當然我知道各花入各眼,而最好兩個都入曬,但我想入一個先.
不如講舊化既效果邊個突出更細緻?
唔該曬各位,同埋宜家有無街貨架? 同埋可以PM幾錢度嗎?多謝各位
我準備好勒,3A。。。
3A NOM COMMANDER 理論上是一對來的 ~ :36:
因為DW真實是Ashley, 而NW就是ThreeZero主腦 ! :D

想問問各位3A fans NW 同 DW邊個正D,因為我只想揀其中一個,當然我知道各花入各眼,而最好兩個都入曬,但我想入 ...
jinroh 發表於 26-10-2011 08:59 PM

我有NW,因為係儲開黑色,不過我自己覺得DW舊化做得好D...
想問問各位3A fans NW 同 DW邊個正D,因為我只想揀其中一個,當然我知道各花入各眼,而最好兩個都入曬,但我想入 ...
jinroh 發表於 26-10-2011 08:59 PM

I have DW because I collect white color, note that there is no glasses for DW commander.  Just because Ashley does not have one but I would really like to have one instead !!!

多謝各位,搞到15 16,本來我唸緊NW,但好似DW做舊化比較出D。。。 好辛苦
入得一隻, 最終都係一對......:75:
DW, NW 兩隻各有風味 ~ :75:

頭像被屏蔽
DW, NW 兩隻各有風味 ~
ATOM2003 發表於 26-10-2011 11:38 PM

Ultraman bro, please post more on your 3A collection !!!!  Thanks !!!  :57:
DW同NW两只都正啊:71:
請問可以係邊度搵到呢兩隻?超有興趣!
3A commanders should be "legend" image of 3A, better keep one!