Toysdaily 玩具日報

[改造交流] Captain America - 人人需要自信踭

回復 39# Daredaddy
Tony Stark 真人本身 得 5呎8吋......
Captain 真人6呎多d...

Anyway 高d矮d都唔係重點
主要係感覺問題,因為唔夠高個頭會顯得好大
對比返腰胸頭,而家個身長比例會接近返ironman

題外話,天威聽聞無乜問題
應該都係呢兩個星期左右....
靚相~~~~~~~~~~~:shiny:
小改造;大改進 ~ "正”!:shiny:
其實HT如果補返對長腳JOINT俾大家都不失為一個好方法:63:
師兄請問出面有冇現成加長ball joint賣架???:35:
回復  Daredaddy
Tony Stark 真人本身 得 5呎8吋......
locat 發表於 26-10-2011 04:39 PM

right~佢好似係唔高的~
Taller looks much better, good pics:71:
個皮帶扣其實係用磁石,但唔知點解又會用膠水整實,用少少陰力可以整開個扣
樓主你錯咗啦, 隊長係應該矮過Iron Man架
Tony Stark本身已經幾高大, 著埋盔甲係比其他人更高大
即 ...
Daredaddy 發表於 26-10-2011 12:22 PM

Robert Downey Jr.比Chris Evans矮成4寸!! 即係半個頭!!:74:
http: //www.imdb.com/name/nm0000375/bio
http: //www.imdb.com/name/nm0262635/bio
又即係樓主冇做錯, 可能仲要將im整矮d tim~~:34:
尋日出去買到長腳Ball Joint,但要成個Body買,
不過無所謂,body實用得差..!!!
Ball Joint大約比普通o既長0.5cm左右,各師兄可以出去睇睇...!!!
very good......
your photos are awesome!!:handshake::handshake:
等我收到我隻隊長時都想幫佢增高! 但驚失手...:69:
:34:自信心翻晒黎