Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: S20081997

[Medicom] 2012年4月發售: RAH DX Kamen Rider Kuuga Rising Mighty Form Ver.1.5

頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
回復 5# S20081997

大大, 那是Mighty, 不是Rising Mighty
5怪之得yahoo多左人放12寸kuuga啦:67:
仲有 Kuuga 係 1.5, not 2.0
完全無問題!唔會買,因唔愛!再出影月好過啦
完全無問題!唔會買,因唔愛!再出影月好過啦
ckc882000 發表於 25-10-2011 01:25

用舊模出2.0 ,不如自己改 :@
用舊模出2.0 ,不如自己改
布魯士 發表於 25-10-2011 01:29 AM

影月係個容易受傷"重"的男人!:59: 舊關節好唔掂,新關節出多次好過!
無視佢, 只入12月隻黑金
ZIN 發表於 24-10-2011 18:57

認同呀
影月係個容易受傷"重"的男人! 舊關節好唔掂,新關節出多次好過!
ckc882000 發表於 25-10-2011 01:35

我身受其害呀~~~~~~:no:
我身受其害呀~~~~~~
布魯士 發表於 25-10-2011 01:38 AM

我剛玩十二吋想玩後追!有隻只開過CHECK 件,但可能賣家唔係玩開,無郁手腳,交收時個膊頭甩較!:unhappy:
之後決定以後唔會買呢隻影月,兩支F 買FONG JOKER 好過!:34:
這個真的是騙錢之作,身為Rider Fans的在下已有舊版,新版又要過千,重要改動甚少,真是没有買的動力呢!
巴士烈 發表於 24-10-2011 07:57 PM

當係再版兼改良下JET,未買既人買得到,都好過9舊去BID隻舊版既,話晒個頭修正左.
但回想當年Time House黑空我係免費送修正頭,而家修正就出改版,d咁有良心既公司,冇晒啦.
如果我識寫日文,我實寫去俾Medicom鬧臭佢!:*
5怪之得yahoo多左人放12寸kuuga啦
88643 發表於 25-10-2011 12:52 AM

可能大大知道M記會再重演一次超人80 事件,之前限定之後通販