Toysdaily 玩具日報

歷史上日本漫畫總銷量排行

好似唔太update wor...

至愛Slam Dunk, One Piece, 烙印~:loveliness:
原帖由 天馬流星拳 於 2006-9-21 01:05 發表

我同你一樣, 我唔知二同十係咩黎.:unhappy:

龍珠果然實至名歸.:)

第二位果套漫畫係0係少年jump連載超過30年既漫畫,係日本算係受歡送
Wow! What is Number 2??? Interesting! Thanks!
原帖由 IchigoKurosaki 於 2006-9-22 11:34 發表
Wow! What is Number 2??? Interesting! Thanks!

這是富慳為龜前派出所畫既三十週年慶祝畫(同時證實富慳未死:oh:)

圖片轉載自jojo熱情

原帖由 杏仁餅 於 2006-9-22 11:44 發表

這是富慳為龜前派出所畫既三十週年慶祝畫(同時證實富慳未死:oh:)

呀, 冇睇少年jump所以唔知原來有眼不識泰山,重居然係富慳畫的. 謝謝大大info: :(
原帖由 天馬流星拳 於 2006-9-22 11:59 發表

呀, 冇睇少年jump所以唔知原來有眼不識泰山,重居然係富慳畫的. 謝謝大大info: :(

唔係富慳畫
富慳只係畫一副慶祝畫送比個作者為賀禮
冇CITY HUNTER !!:oh::oh:
ONE PIECE噤好賣.... @@  真係唔知喎.....

點解冇jojo架~~
原來係咁, 但呢個日本警察阿叔真係好似成日都見到. 我重以為佢係好耐之前既漫畫,原來重響Jump連載緊. 真係失覺唒.
"名探偵柯南"...估唔到佢咁堅 :Q
:)support鳥山明
原帖由 hime 於 2006-9-25 18:32 發表
"名探偵柯南"...估唔到佢咁堅 :Q

日本人口味同香港始終唔同
  5位《SLAM DUNK》(全31卷)9300萬部

6位《ONE PIECE》(32卷∼)7500萬部以上

唔係話呢兩套都過億咩?:?
原帖由 天馬流星拳 於 25/9/06 03:10 AM 發表
原來係咁, 但呢個日本警察阿叔真係好似成日都見到. 我重以為佢係好耐之前既漫畫,原來重響Jump連載緊. 真係失覺唒.

呢套野另外一個最堅既地方就係由第一話到而家一話都無停過連載

即係30幾年黎期期jump都有~

呢個list真係唔會新得去邊

ONE PIECE 而家出到43了﹐呢度仲係32

JUMP漫畫係3-3-4咁出(每期既月數)﹐所以32期到而家最小兩年半先出到
原帖由 天馬流星拳 於 21-9-2006 01:05 AM 發表
龍珠果然實至名歸.:)

龍珠:$