Toysdaily 玩具日報

查看: 15589|回復: 32

[玩具攝影] [受難外拍] 自家限定 threeA 獨臂耶穌 One Arm JC

[受難外拍] 自家限定 threeA 獨臂耶穌 One Arm JC

Weekend難得有少少私人時間, 二話不說抬出單車相機外拍.

出發前係玩具櫃前揀野玩, 最當眼嘅MK V無咩攝影興趣, 反而3A的JC更令小弟有想影多一次相嘅衝動.

自家限定嘅意思係, 影影下外拍JC由高處墮下, 斷臂收場. 好在3A嘅產品縱然缺損都別有一番味道, 將錯就錯, 繼續外拍.

後記, 返家後已用銅支膠水修好JC, 而家好安全咁係小弟DISPLAY櫃內擺緊POSE.

如果對Exegesis JC嘅相有興趣, 可以睇睇:
http://toysdaily.com/discuz/thread-166925-1-1.html

如果對個SET 1/6 相機有興建, 可以睇:
http://toysdaily.com/discuz/thread-168643-1-1.html

各位帥兄, 請請~
:64:

:@  獨臂  JC ........... !
Pal.......... What I can do is add more marks for your sharing... :64:

U have taken great shots indeed! :71:
好肉痛呀∼∼∼∼:help:
犀利過華英雄 ~ ! 精神可加 ~ :71:
耶蘇果然捨身成仁,獨臂又真係掂喎!

無法言喻的感覺,Cat兄又昇上另一層次:$
令我想起“華英雄+無敵”:!
曠古爍今:handshake:好令呀,食咗漿爆瀨尿牛丸:no:
大大, 真係好高層次, JC獨臂咁肉痛, 反而大大可以括出去. :71:
頭像被屏蔽
CAT 大今次真的是," 將錯就錯"~

一個特別的 外拍~~~~~~
獨臂LOOK 真係好入型入格

小弟覺得咁仲型

P.S. 唔好意思,各位師兄,華英雄有斷手嗎,願聞其詳
獨臂LOOK 真係好入型入格

小弟覺得咁仲型

P.S. 唔好意思,各位師兄,華英雄有斷手嗎,願聞其詳
benbenben4213 發表於 24-10-2011 12:33 AM

CHing 其實我是想講華劍雄 ~ :(
獨臂LOOK 好型, 可以扮 楊過 :77:
名副其實的真正玩家!Respect!:64: