Toysdaily 玩具日報

[詢問] THREE A 新手問題

各位大大好, 昨天開始才看大家的照片, 發現3A既好野, 昨天已急不及代四出搜刮... 只是買了TK OYA及STRONGARM (色及款都不多).... 請問

1) 想買返之前既款, 例如TOMMY, 耶穌等等 (好在唔係太好軍事野... 雙候仲未中毒), 官網肯定無啦, HK YAHOO又無... 各位通常去邊入貨? (可以PM小弟嗎? 謝謝)

2) 爬文見有兩個WEBSITE: BAMBASIA 及 BAMBALANDSTORE, 入去又做唔到會員 (是不是年頭一次個D ?? 同VIP 有分別嗎?) 如果我想訂野 (係HK), 請問入邊個好D?

3) 我見到有TOMORROW QUEEN 訂 (不是官網), 但我又唔見有消息, 呢隻是之前出, 定10月出呢??

4) 買3A好困擾, 因為得上網訂, D時間又少... 我見銀X 個度又唔係好多野訂, 大家有無好地方介紹....

太多問題, 請見諒.....
我剛入坑兩星期,我都好想知,有師兄可以介紹嗎?
各位大大好, 昨天開始才看大家的照片, 發現3A既好野, 昨天已急不及代四出搜刮... 只是買了TK OYA及STRONGAR ...
火味兒 發表於 23-10-2011 11:50 AM

1. 淘佬網幫到你∼yahoo 個 d 太貴喇,好野有時有但好少見,唔好制。
2. bambasia 同 bambalandstore 都可以訂野,2 個網都可以用 paypal 比錢,不過 bambasia 就計港幣。會員要等下年 1月 13 佢收人個時先做得。
3. TQ 之前已經預購左,而家落左架。所以有 d 地方都仲有得訂,就好似銀 x 仲有 finger gang 訂咁∼
4. 如果 mon 住佢既網上訂購時間,其實唔太難訂(限定野除外)。我聽 d ching 話除左銀 x,ht門市 都好似有得訂。另外淘佬網都有好多賣家比人落訂。

有錯請其他 ching 更正!

WELCOME & GOOD LUCK!
1) 想買返之前既款, 例如TOMMY, 耶穌等等 (好在唔係太好軍事野... 雙候仲未中毒), 官網肯定無啦, HK YAHOO又無... 各位通常去邊入貨? (可以PM小弟嗎? 謝謝)
已經出o左o既野只有 Y拍, 國內淘拍, 同世界性o既E 拍幫到你
2) 爬文見有兩個WEBSITE: BAMBASIA 及 BAMBALANDSTORE, 入去又做唔到會員 (是不是年頭一次個D ?? 同VIP 有分別嗎?) 如果我想訂野 (係HK), 請問入邊個好D?
一個亞洲網, 另一個係英文網, VIP 一年只可做一次, o黎緊係2012-Jan-13

3) 我見到有TOMORROW QUEEN 訂 (不是官網), 但我又唔見有消息, 呢隻是之前出, 定10月出呢??
TQ 11月出貨.

4) 買3A好困擾, 因為得上網訂, D時間又少... 我見銀X 個度又唔係好多野訂, 大家有無好地方介紹....
同point 1.
........  upcoming JEA Dropcloth and Square set,  really want to start another new JEA line.  Get the Bertie and Dropcloth.

HT NON-action figure simply cannot satisfy me now.
:77::77: 唔該哂~ 我都係鍾情TK 系列....
各位大大好, 昨天開始才看大家的照片, 發現3A既好野, 昨天已急不及代四出搜刮... 只是買了TK OYA及STRONGAR ...
火味兒 發表於 23-10-2011 11:50 AM

上淘佬喇,淘佬一定幫你:handshake: