Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 多得DECADE 洐生出黎既 S.I.C JJ CC and 他!

換左背景紙 希望大家唔會眼花啦
而本書就唔講了 加頁數同舊圖 已有電王封面魂大全既我 都唔知點形容本書 只可以講 內容唔夠充實

入正題!

真係要多謝DECADE 喇 唔係你 又點會有CC JJ 呢?:56:

之前已經想自己改CC JJ

但一來身體上既紋理唔同 二來我上色唔掂 睇見人地改出黎CC 隻色都怪怪地 我就更加無信心了

結果 CC JJ 以同捆平型式出售~~~  唔洗改LU~~~GOOD!

去圖

JOKER AND CYCLONE

CYCLONE  CYCLONE

件披風..我都唔知有無左右掉轉...

JOKER JOKER

仲有 他!!  海東大樹 DIEND COMPLETE FORM
(正確黎講 洐生佢出黎既 應該係電王)

出限定個時已經想改 但耐何 成7魚一隻改黎有D肉痛

好在有無頭版 平一半

為左屋企自改既SIC 同 SPC 為左擺出 GEKIJYOUBAN

DIEND COMPLETE FORM 起動了

不過...未改完.....:55: 仲爭部PSP同D細節

其實如果唔計ARC SIZE問題 已經可以擺到GEKIJYOUBAN出黎

希望下次再影相 可以影埋喇

多謝收看~thx~~
真係憎死dcd呀:53:
不過你隻DIEND COMPLETE FORM改得好正、好正路:71:相信如果sic真係出的話都應該係咁上下...
I like Diend complete form as well.
Bro 響介, your crafting skill is excellent!
DIEND COMPLETE FORM改得好,不過成本好高,可唔可以影埋心口d卡呀:71:
Your complete Form is great!  Can share the process here later?  :)
隻 jj 中間個條銀條...真係好搶, 不過, 我都係鐘意 joker 多 d :shiny:
Thx mokfung VolksDD kabuki & 德哥:43:
:handshake:
謝謝支持~等我再整好d 我會影比大家睇的~~~
大前提 我想拎d卡 去印貼紙 不過都未必平~~~~
唯有買靚相紙print痴上去了~~~
回復 6# 36韜

:74: 買左返黎到而家~~我每晚都係玩隻joker 多過cyclone