Toysdaily 玩具日報

查看: 11926|回復: 18

[玩具報告] WCF [Q版假面騎士] VOL.5(已新增所有圖)

這VOL.5中有我最愛嘅兩支 影月同BLACK, 無咩好講, 此玩具非可動, 但勝在Q版得唔錯, 眼部又令, 身為RIDER迷嘅我便將佢入手:). 去相
1) IMG_0495.JPG IMG_0496.JPG IMG_0497.JPG IMG_0498.JPG IMG_0501.JPG
2) IMG_0503.JPG IMG_0504.JPG IMG_0505.JPG IMG_0506.JPG IMG_0507.JPG IMG_0509.JPG

3) IMG_0518.JPG IMG_0519.JPG IMG_0520.JPG IMG_0523.JPG IMG_0524.JPG

4) IMG_0526.JPG IMG_0527.JPG IMG_0530.JPG IMG_0532.JPG

5) IMG_0533.JPG IMG_0534.JPG IMG_0535.JPG IMG_0537.JPG IMG_0538.JPG

6) IMG_0539.JPG IMG_0540.JPG IMG_0541.JPG IMG_0543.JPG IMG_0544.JPG

7) IMG_0545.JPG IMG_0546.JPG IMG_0547.JPG IMG_0550.JPG IMG_0551.JPG

8) IMG_0552.JPG IMG_0553.JPG IMG_0554.JPG IMG_0556.JPG IMG_0557.JPG
合照下先
IMG_0558.JPG IMG_0559.JPG IMG_0563.JPG IMG_0564.JPG

E套Q版好多時D RIDER角有淆嘅情況, 可以用風筒吹番直的, 但我有時覺得淆淆地令佢地仲CUTE仲KAI, 所以唔太過份都由佢淆.
另外每次看到佢地都會令我想起兒時玩紅白機Q版RIDER動作GAME嘅歡樂時光, 最記的係
多謝分享~~~:64:

好毒下,好少定力都唔得:30:
好倦....., 相已影好, 好快會介紹埋另外六, 唯有先來介紹這VOL.5中我最愛嘅兩支 影月同BLACK先, 無 ...
ZIN 發表於 23-10-2011 02:18 AM

好得意喎.....
呢套好吸引,尤其是影月、black、RX  :)
How come no crystal eyes for Shin Kamen Rider....:56:
That's the only one I want from vol.5....
呢 set 野, 除左月影 3 人之外, 其餘興趣好少...不過我估呢 3 隻都係天價, 可能應該多數冇得散賣
正到爆~!
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 8 字節系統限制: 15 到 10000 字節
我其實希望有Skull推出~~~:shiny:
好正 !! :handshake:
睇見Q版, 令我回味細個時玩的一個超任的遊戲, 可以撰不同的Q版人物去作戰, 其中可以選的就是Q版RX, 仲可以2P!
上色好似靚左喎
對比平成果堆
我都買左幾隻呀^^不過好貴下

我買果D都係OOO果D...買左3隻已經$200=.=
正野但好貴, 睇完當買咗:$
我都買左三隻 black black rx 同影月:)
隻真唔係好得d 色水.....