Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖

[改造交流] 增高後的美國隊長

原本CA個貨版應該好高 , 我依家幫佢增高完條褲都仲未順得晒 , 仲係有D摺
歐比旺.肯諾比 發表於 23-10-2011 02:47 AM

依排 ht 出的野,
都搞到好多人都無奈要改造一下,,,,,:42:
本來係咁既 , 拍埋Thor同Ironman身邊矮成半個頭 , 條褲亦要摺到好勁

依家身高叫做睇齊返d.. ...
歐比旺.肯諾比 發表於 22-10-2011 07:49 PM

CHing, where is a Black Window????:D
CHing, where is a Black Window????
thiam 發表於 23-10-2011 03:38 AM

ching我冇呀 , 睇下Avengers會唔會出 , 我鐘意短髮版既佢
现在真的不知怎样好。。。裤带头明显倒反了。。。
花那么多钱,花那么多时间等待,却得到如此商品。。。真的无奈。。该怎么办丫。。
昨天还看到有洋人把这只放上youtube,也被批评的很糟糕。。货不对板。
but his face really........... :30:
高不高已经不重要。。。那块脸。。看了后真的想打人。
原本CA個貨版應該好高 , 我依家幫佢增高完條褲都仲未順得晒 , 仲係有D摺
歐比旺.肯諾比 發表於 2011-10-23 02:47

仲要高?一屈腳,d肉露晒出來,好礙眼架:p
仲要高?一屈腳,d肉露晒出來,好礙眼架
bigtomm 發表於 23-10-2011 07:04 PM

條褲原本咁長 , 就算屈腳都唔會露肉
其實我想講,Chris Hemsworth(Thor) 係真係高過 Chris Evans(Captain America)
如果佢跟比例去整ge 話 Thor 高過 CA 係正常的 ,但佢個比例係咪跟足,我就唔太清楚

上述係睇Avenger電影主角真人資料同睇相可以知道的
其實我想講,Chris Hemsworth(Thor) 係真係高過 Chris Evans(Captain America)
如果佢跟比例去整ge 話 Thor ...
charmmanhk 發表於 23-10-2011 08:04 PM

我都係睇返演員本身 , CA就184CM Thor就191cm

整完岩唔岩就見人見智 , 不過自己就覺得高左好睇d囉
都係果句,自己喜歡就可以了:71:
都係果句,自己喜歡就可以了
charmmanhk 發表於 23-10-2011 08:15 PM

冇錯 , 玩具係自己開心玩