Toysdaily 玩具日報

查看: 3071|回復: 11

[個人收藏] 終於遇到你﹣﹣﹣﹣Steel

想要好耐,終於到手。重係全新未開封。做型真係一流。咁多隻DC figure,我最鐘意係佢。

ching bid ga????????????????????
ching bid ga????????????????????
kennyli1017 發表於 22-10-2011 04:34 PM

Yes. 全新嘅係街都應該好難買到。
Mattel 超有誠意之作, 另一隻我最鍾意既係Clayface
Mattel 超有誠意之作, 另一隻我最鍾意既係Clayface
nesidoh 發表於 22-10-2011 05:16 PM

Clayface都正,但講型點都係steel:36:
Clayface很怕時間一久,雙手都脆化掉了...

(明明當初原型就是一般普通的關節,不知為何要換成軟軟的鐵絲手)
Oh, I want that one two ~~

:)
this is a very cool version superman! :71:
同意,呢隻都係我最愛o既DC!!!!
great figure! although no love for DC, but this one look good!
恭喜大大入到心頭好,全新未開你都捨得開,證明係好野!我見二手殘廢的戰損版都要4魚~~呢隻真係極品,可遇不可求!!
開頭都有啲唔捨得開,因為個packing實在好鬼新淨,不過我覺得玩具唔開黎玩就真係冇意思,同埋我一向都冇將啲玩具賣番出去既習慣,所以老大都要開...