Toysdaily 玩具日報

樓主: benbenben4213

[分享討論] 超級戰隊時間 - 侍戰隊(100%完成,歡迎觀看及指教)

回復 12# sundaydriver

CHING 兩個字嚟喎! :36:
絕對feel 到benben的大愛,相信很多大大因你的post而入坑!
keithwu516 發表於 21/10/2011 11:10

我就係其中一個..... :59:
十卜十卜:71::71:
Ben! 如此精彩的貼是必定加精的! :71:

我唔睇戰队都睇哂你段稿! 實在是大
support , brother. :71:

:43:
very good........
support bro Ben!!:$
唔知師兄仲記唔記得烏賊折神有一兩集係俾同期嘅蒙面超人搶左呢?
雖然劇中冇交代源太點樣搵番烏賊折神,
但師兄不妨考慮加番, 咁樣可以令內容更完整更有趣味~

btw, 我一向有追開師兄嘅戰隊post, 你真係整得好有心機, 加油呀, 期待你之後嘅作品~
:71:
唔知師兄仲記唔記得烏賊折神有一兩集係俾同期嘅蒙面超人搶左呢?
雖然劇中冇交代源太點樣搵番烏賊折神 ...
hahaha777 發表於 21-10-2011 02:32 PM

外道rider被打敗後源太拿了支槍同海東一手交一手
:shiny: 又係benbenben 兄戰隊post, 次次都咁有心機真係唔十扑都對唔住自己 :71:
回復 4# benbenben4213

正呀!:71::71::71: 好詳細
Ben Ben post好睇.......好睇.......實在係好仔細.......:52:

圖片美麗......文筆秀麗......滿分咁滯!:71:

好post好圖好男人!請原諒我咁遲至推你!:64:
超~~~詳盡!! 冇得頂!!!

侍戰隊是小弟最喜歡的戰隊~~ thanks for sharing!!!!
Zombie007 發表於 21-10-2011 09:20

多謝支持,也請 zombie 兄繼續支持戰隊系列:64:
我都好like呢套呀, 依家都買緊dx, 欠本體, 龍蝦, 恐龍, 大御用同犀牛, 但應該唔會買尾個2隻, 因為真係麻麻, ...
andytkw1977 發表於 21-10-2011 09:35

等多半年啦,下年有港版番嘞

與其担心無位放牛牛,不如早半年執定個地方俾佢仲好過

點解,因當你儲到龍蝦,你就會想買埋牛牛大結合架嘞
呢套我一隻都無..希望唔好比大大你毒到..唔係買多間屋都唔夠放

不過知唔知道呢套有咩特別版出過?:77 ...
老文 發表於 21-10-2011 09:38

下年睇 tvb 版先再決定啦

提議最小都入隻真劍王玩下,因腰細,睇落順眼又有型