Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: varitronix

[玩具攝影] ThreeA - 大猩猩 MONGROL (無咩毒, 放心睇)

其實3a嘢大隻先叫有氣勢, 所以每人每間屋, 甚至每間房至少有一隻巨物看門口, 就能解百毒,

正所謂 ...
dogjumpjump 發表於 19-10-2011 04:52 PM

絕對同意, 所以點都要有一隻mongrol/bramble看下門口, 咁你入咗未先?
我都念緊買呢隻定黑色, 個人覺得彩色靚D, 但又有鋪買特別版引.....:42:
我都念緊買呢隻定黑色, 個人覺得彩色靚D, 但又有鋪買特別版引.....
Kula 發表於 19-10-2011 05:14 PM

真係各有各靚, 彩色版就sharp d,望落d舊化明顯d, 黑版好似atom大大影出黎cool d, 型d.
我果時都諗咗好耐, 不過最終都係想平d, 買咗彩版.
黑色都好毒, 不過買咗一隻真係放唔落兩隻, 睇下遲d會唔會出細size版.
varitronix 發表於 19-10-2011 04:48 PM

咁你唔好落去睇,佢地放左隻實物DISPLAY出黎.................
咁你唔好落去睇,佢地放左隻實物DISPLAY出黎.................
Sun$hine 發表於 19-10-2011 06:27 PM

咁真係生人勿近......
回復 15# dogjumpjump

好句好句!!!!!!!:71: