Toysdaily 玩具日報

查看: 4952|回復: 27

[其他] 盒蛋收藏問題 大家一齊入黎傾下啦~

唔知依到有冇大大同我一樣
有時買完D好鍾意既盒蛋 唔想開盒黎儲既呢?
咁你地買完唔開盒又驚唔驚盒野入面會錯件/D件有問題? 我講緊個D係淨睇盒面都知入面係咩個D玩具盒蛋 姐係固定款
我之前聽朋友講開佢買完盒野封面同實物都唔同既 姐係唔同款 搞到我依D唔開盒儲既人好驚:(
唔知有冇大大試過類似既情況?
唔知依到有冇大大同我一樣
有時買完D好鍾意既盒蛋 唔想開盒黎儲既呢?
咁你地買完唔開盒又驚唔驚盒野入面會錯件/D件有問題? 我講緊個D係淨睇盒面都知入面係咩個D玩具盒蛋 姐係固定款
我之前聽朋友講開佢買完盒野封面同實物都唔同既 姐係唔同款 搞到我依D唔開盒儲既人好驚
唔知有冇大大試過類似既情況?
kit0829 發表於 18-10-2011 08:22 PM

完全冇問題丫, 橫豎唔開盒, 入面係舊磚頭都冇所謂啦~~:71:
唔開好浪費姐....大大講既係咩類型既盒蛋??
我成堆盒旦都無開過!:cool:
咁你可以驚足一世。

可憐的盒蛋們… :o
既然你都唔開盒黎玩,入面係咩都冇所謂喇!~~~
係囉, 都唔開盒, 入面係咩都無所謂啦:(
不如你驚入面有小強強暴你入面隻扭蛋仲好過錯件有問題啦
大大係咪黎錯地方
呢度係toysdaily唔係boxdaily喎:31:
唔開好浪費姐....大大講既係咩類型既盒蛋??
人物 發表於 19-10-2011 12:23 AM

咩盒蛋都有 有幪超手指頭呀 同埋膠卡個d囉
我覺得膠卡個d個盒好靚 唔想開:no:
既然你都唔開盒黎玩,入面係咩都冇所謂喇!~~~
aimer 發表於 19-10-2011 09:47 AM

就算開左都唔係用黎玩嫁啦:76:
好似膠卡咁你開黎玩?
手指頭個d我就緊係開黎玩啦:(
完全冇問題丫, 橫豎唔開盒, 入面係舊磚頭都冇所謂啦~~
大次子 發表於 18-10-2011 11:27 PM

我都唔係講緊全部都係咁:(
而且我係問緊有冇大大試過呀 唔係想爭論依個問題 :74:
唔開盒,咁買舊蛋番黎做咩?
其實唔係有責難意味,只係想了解箇中的原因……:36:
....我通常開哂入保鮮袋...
屋企冇咁多位喇
拿...就真係咁
你搵到個女朋友, 你都想快d睇清楚佢既"內涵"啦
所以快d除哂佢...d盒啦:DD