Toysdaily 玩具日報

查看: 11369|回復: 26

[個人收藏] 迎接 MACROSS FRONTIER 戀離飛翼

戀離飛翼就黎有得睇LA:43: 攞D玩具玩下SIN

VF25 tornado parts

女王:D

vf 27

呢個星期有VF-25F version 2 同 亂黎飛翼...  :)

不過我打算唔睇隻碟住,第一轉等字幕版先 :shy:
回復 2# 呂品器

我都係等字幕版炸:34:
另外我都有訂新版vf25f~~原來今個星期有得玩,正呀:52:
順便想請教一下,我先排買左隻Yamato 嘅vf19~:35:想問下邊隻stand啱用?因為第一次買Yamato ~~thank you
MF正式完結:help:

抽你一下:$

隻野比較重,建議用返Yamato官方隻stand(非常穩陣),或者用FlexiDisplay(而家唔知點度有)。

隻野比較重,建議用返Yamato官方隻stand(非常穩陣),或者用FlexiDisplay(而家唔知點度有)。
呂品器 發表於 18-10-2011 05:41 PM

G-Fighter !!:shiny: :shiny:
快d出啦::o :help:
呂品器 發表於 18-10-2011 05:41 PM

好鬼鍾意個構圖:D
G-Fighter !!
S20081997 發表於 18-10-2011 05:50 PM

好一句G-Fighter:DD:DD:DD
仲有幾日 !! :handshake:
macross 追左咁耐...
呢套飛翼必睇, 仲要睇番之前套妖姬...
一次睇晒佢, 煲爆部腦為止
:DD
nice.  support Macross.
終於等到了。。。
呢個星期有VF-25F version 2 同 亂黎飛翼...  

不過我打算唔睇隻碟住,第一轉等字幕版先
呂品器 發表於 18-10-2011 16:19

強國字幕組好快手,相信 1, 2個禮拜內有得睇

我想知 XX 係唔係變左 XXX O者

真係好穩陣:@