Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: lucy0000

[個人收藏] VOLKS 1:100 KNIGHT of GOLD A-T

回復 [url=http://toysdaily.com/discuz/redirect.php?
goto=findpost&pid=5654632&ptid=168453]12#[/url] lunacy

大大隻字
禁止所有使用"代砌"、”代客”、”代友”、"代工"等字眼作為文章標題以及一切懷疑帶有商業宣傳之文章, 水印, 連結。一經發現,有關文章會被刪除,而不另行通知。

lunacy你本身係做代客砌模,
連結入面好清楚係代客上色
如果淨係條連結  我最多刪左去
以前我都試過
但依家MARK條連結落張相度
想我點造???
但唔好偷雞買廣告
我有苦口婆心提左你唔好偷雞買廣告
呢度亦唔係得你做代工 (我識都有3個 1個仲係電擊王)
但人家個個都守規矩 未有偷雞
我如何向管理層及守法者交待

仲有  唔好話人家攪小動作同抺黑
你自己可以解釋一下
你連結裡的東西  是否 "賣廣告"嗎???

物証~
回復  lunacy

大大隻字
禁止所有使用"代砌"、”代客”、”代友”、"代工"等字眼作為文章標題以及一切懷 ...
白狼 發表於 18-10-2011 16:26

哈,不如你去下我個sina blog 搵下我邊度有寫你所謂o既廣告丫
我黎分享下野,你話我偷雞,呢個真係乜野世界

your color scheme is ...:80:

偷雞買廣告:54:

White wolf, i still assemble nothing; how about you? where is your Ma.K?
大大, 你批相水印上所列的YAHOO BLOG地址, 裡面真係有違規字眼!!
lunacy,呢個帖你根本唔係貼係模區
係另一個版既版主轉過黎
如果你係真心分享
呢個就唔會係轉移帖
你問心  你張張相都mark左你yahoo個blog
你個心為乜先
如果你d相係mark sina個blog
我會做版務咩
唔好轉移大家視線
問你個心 係賣廣告 定分享 ??
為乜咁辛苦 張張相落mark??
因為你以前d帖  你個廣告blog連結 俾人投訴
我同你刪左  自此後  你不怕辛苦 張張相落mark
係就算我刪左你個廣告blog連結  你都可以繼續係度免費兜生意
你既行為管理員已經留意左  你自己想點
代工係你事業全部  但各處鄉村各處例  我曾經先小人pm同你獨個講
幾十歲人 你絕對知自己做緊乜
唔好再死撐你唔係兜代工生意
亦唔好玩煽動   我好認真同你講
管理員對煽動份子同參予者並不姑息
你繼續無償分享 本版一定歡迎
但你想兜生意  sorry  請打個本錢  聯絡廣告部
個個師傅都學你口話分享  實際兜客
仲有人會砌模型嗎
回復 19# ygat2005
本來整緊隻FIRE BALL
但花紋未有心水
家陣想整第二隻先
回復 22# 白狼

i am no mood to assemble my first resin FSS, so i just waiting ZOE2 in Dec...
http://main.kotobukiya.co.jp/pk_anubis_zone_of_the_enders_jehuty/

Fireball? i had thought about assemble a Snake-Eye (space Suit) for my friend, but too lazy, not start yet...:31: