Toysdaily 玩具日報

查看: 15408|回復: 16

[分享討論] Gundam UC 第4集: 高達長矛再現, GM III vs 渣布羅4聖獸!!??

圖來自第4集...4聖獸只欠EMS-05未係動畫出現....
代表會出模型嗎? 哇哈哈! 四聖獸再版吧!!!
那隻不是turn A內o既蟹???
回復 4# 特級豉油

當然不是啦, 但係有D似是真的
圖來自第4集...4聖獸只欠EMS-05未係動畫出現....
whitebase 發表於 17-10-2011 07:11 AM

less than a month to go.... :$
Nemo光劍唔夠出力比聖獸擋住左....:time:
不過咁樣現一現身...
hguc都係時候出吧.....:43:
四聖獸都hguc出晒就好la:66:
都預咗佢出.:58:
大家有無發覺市面, 出咗D新版MSV系列....例如,坦克zaku; Johnny 紅Zaku; FA-78等....
我估笨大又有野要出囉!:36:
靈格斯 appear @ 2:16:handshake:
那隻不是turn A內o既蟹???
特級豉油 發表於 18-10-2011 10:05 AM

好多人都誤會左...
呢隻係ZZ已經出現嘅カプール
至於TurnA嗰隻發掘物是カプル, 絕不是カプール(size已經不大相同), 可以當是ZZ後TurnA前以カプール作基礎的replica
回復 2# whitebase

thanks ! thanks!
新型吉吉應該好易ko咁耐年前既產物~~~~:(
套野快d出喇:):)
新型吉吉應該好易ko咁耐年前既產物~~~~
黑色三連敗 發表於 19-10-2011 05:39 PM

according to the driver :36:
Zion drivers all waiting for long time :$
speiclly if U get this MS :44:
whitebase 發表於 17-10-2011 11:11 PM

EMS-05 is big eye ?? 機動戰士Gundam U.C. Ep#4 電影限定 模型 HGUC 1/144 Delta Plus 2,310Yen連稅

< :he: :he: