Toysdaily 玩具日報

[詢問] Batman DX02 Dark Knight 蝙蝠俠 黑夜之神 值得後追嗎?

我會咁樣問自己:-
1.) 點解要用 2.8k 去養炒家 ?
2.) 點解要用 2.8k 去買唔知係咪全新既貨 ?
3.) 可唔可以等出年再版先買 (起碼唔駛 2.8k) ?
4.) 出年 EB 可能會出 1/4 Batman Dark Knight, 用 2.8k (or 加幾魚) 入到會唔會考慮 ?

以上問題令我自己放棄咗高追呢個念頭., 希望都幫到師兄.
出年有新戲上,會有新版出..........新戲有貓女(Catwoman)....希望有玩具出:46:
除非你好想要炸彈槍同背包,否則我認為唔值得高追
第3集開場時,Batman絕對係會著番TDK suit.
ne need for sure!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HT will issue a batman with better quality!!!!!!!!!!!!
等新既就得啦!无必要追翻只DX2啦
明年dark knight rises有新嘢,我會睇下先:67:
頭像被屏蔽
其實都好正架:71:

不過二個月前我幫佢搵左新老細咯:43:
等新戲Dark knight rise 啦, 咪又係o個套衫, 節省唔少o架!:35:
我同某啲C 兄意見一樣 ~ 咁貴!不如等新嗰隻Batman好過啦!:61:
H記做法, The Dark Knight Rises 版Batman,
起碼有三個版出  :ar:
等新版啦!錢唔係0甘用架CHING!
依家HT d嘢唔再好似以前咁珍貴,鍾意又再版,d嘢又麻麻,後追真係冇意義,何況依家太多新嘢出,一隻等於兩隻.不過,有餘錢又係至愛,就唔駛理人咁多意見啦 :D
Batman DX02 Dark Knight 蝙蝠俠 黑夜之神 HK$2.8值得後追嗎?
見到阿苦Bid有

新手只有IM Mark IV, WM在 ...
winsortang 發表於 17-10-2011 04:09 PM

Fatman... of course wait for new version !
等新戲Dark knight rise 啦, 咪又係o個套衫, 節省唔少o架!
darknight 發表於 17-10-2011 08:40 PM

RIGHT~
仲可能多個人頭~~~~~