Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: sundaydriver

[玩具攝影] 戰隊三十週年,讓我們一起冒險與尋寶吧!! --- 轟轟戰隊大冒險!!DX系列

何等詳盡既介紹呀:$~~~~~~~~~~
謝Ching俾我睇到咁正既合體:$
我都係近依一年先開始留意返戰隊
期待你再做戰隊合體俾我地睇~~
我想睇G12呢~kaka :DD
其實呢套野個結局算做幾特別...
因為通常戰隊好少感情線, 但轟轟竟然有...剩係呢樣就值得睇 la XD

言歸正傳, 轟轟除左隻冒險王, 其他合體, 真係有 d 為左合體而合體的感覺...一般左少少 lo
其實呢套野個結局算做幾特別...
因為通常戰隊好少感情線, 但轟轟竟然有...剩係呢樣就值得睇 la XD

言歸 ...
36韜 發表於 17/10/2011 20:58

戰隊感情線其實一 路都有:光戰隊覆面紅同敵方公主,未來戰隊時間紅﹠時間粉紅、時間黃同女記者,不過唔知點解都係冇好結果... :56:  :42: :no:  :help:
回復 20# garykctse

咁轟轟算唔算有好結果
雖然冒險紅有 d 遲鈍 XD
I also have this set, but just 盒蛋only.......:71::71:
強帖留名:handshake:
我好想買番黑金版呀:63:

先多謝版主Dick.Po將本篇加入精華!!感激萬分!!!:64:
再多謝各位ching強大既支持,小弟未能在此續一回覆,深表歉意。。。:64:
亦都祝願各位日日都有玩具玩!!!!:71:
Y E A H ! ! !
我好想買番黑金版呀
benbenben4213 發表於 18-10-2011 11:56 AM

我又何嘗唔係咁諗丫,賓。。。。:sad:

不如暫且睇住呀yelland01既post止下渴先啦。。。
Link: 之前出post 失敗咗而家再出多次 DX戰隊系列之 轟轟戰隊
支持戰隊post :$ 大大d 資料真係好詳細 :handshake:
唔錯唔錯!:71::71::71:
very good.........
偏偏佢 (單單係冒險王)係史上跳樓價最勁既戰隊玩具之一
這套的食玩版我齊了,
10合1的壯觀合體在食玩版仍充滿氣勢!