Toysdaily 玩具日報

[劇場創作] 玩具劇場---地獄兄弟 Vol.3

上回:http://toysdaily.com/discuz/thread-165972-1-1.html

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

矢車:落地獄LA

矢車:邊個!!

Kiva:得救了!?

IXA:咪郁!FBI !

矢車:連FBI 都出動埋,睇泥「戰鬥」要開始喇!

IXA:我同班豬頭警察唔同架

影山:行動模式給看穿了...

IXA:咪走!

IXA:可惡!比佢地走左!

IXA:呢位市民冇受傷呀嘛?

Kiva:冇....

IXA:咁我都要走喇

影山:大鑊喇.........

矢車:咁少野就唉聲嘆氣?

影山:FBI都出動埋......

矢車:仲記得當初我地當初決定左d咩?

擊潰ZECT!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

地獄兄弟兄弟既野心終於被揭曉,到底跟住落泥有咩發展??
等你的下回分解~
等你的下回分解~
太歲 發表於 16-10-2011 09:38 PM

真係多謝太歲兄對我既支持,,我會把這劇場做好,,不會負你所望:handshake:
支持一下MRS 可惜唔再出:26:
支持一下MRS 可惜唔再出
萍水相逢 發表於 8-11-2011 05:48 PM

真係好可惜,明明係個非常好既series,但萬惡既笨大:*
回復 5# 人物

係囉 就算而家有D想搵番都難...