Toysdaily 玩具日報

查看: 4045|回復: 17

[新品消息] NYCC Hasbro Star Wars Panel

下年因為3D化 movie 關係, 所以Episode I Phantom Menace 將會係主要嘅focus.

首先係Movie Heroes lineup.  Saga Legends 將會cancel.  Movie Heroes 係比較集中出有機關嘅玩具.
通常係按製斬擊 action feature等等

但兩隻會有可發光lightsaber.  雖然會無咁可動及唔可以除劍, 但的確細細隻幾光吓

Episode 1 vehicle.  Naboo Starfighter係全新.

Clone Wars
本人對講Darth Maul未死極度反感............多年前漫畫版What If 無問題.....

但當然好難避免, 將會出Darth Maul.
Clone Troopers 會變 phase 2

Vintage
有某幾隻因為分配問題, 會再重出.  如Wedge Antilles
將會出真實化Clone Wars figure.

Ultimate FX Lightsaber.
會有Darth Maul Lightsaber.....
但要買兩支嚟搏成double bladed lightsaber

Exclusives:

Star Wars Old Republic 新角色, Darth Malgus 實物

唔知香港會唔會上episode 1 3D版
:71:好感謝Duraxyll 兄的詳盡報料,•
看來SW會翻出不少前的角色,實在要嚴選,否則有破產之可動能:67:
隻windu 連埋個斬開左o既Jango Fett個頭喎~!  
windu 之前一隻都未入, target 入呢隻先~!! :36:
估唔到malgus咁快出,必入啊~!
基本上除黑卡之後都無其他中,好多炒冷飯系列

謝現場報料!!!

首先我覺得劍發光是幾特別的,是一衆Starwars迷的夢想吧!!

Oh!!以下2件賽車,我剛從亞虎追了十二年前的版本回來,表面睇就差不多了...........

Naboo Starfighter是我1直想要,可惜12年前的太難看,始終冇買.............如今好了!!:34:
Clone war終於出Chew了,他算是舊電影中第2個被卡通的造型(第1個是Yoda)

Vintage出真人化clone war Anakin亦是1絕!!唔知有冇真人化clone war Ahsoka呢!!:34:

Vintage真係冇出過EP1,仲有Ep1以前,可動好底,家下還債了!!!!

女皇只出1隻?現場睇靚嗎?衫用布造這馬?

:71:

Vintage wave2 leia & Lando是什麼造型?:80:

是Star wars Blu-Ray Deleted Scene中的沙風暴中上千歲鷹的一慕嗎?
回復 5# 法蘭克

請問大大尼個係咩角色???
終於都等到單買又可動高既qui-gon了~~~~~~~~~~~
ep5雪地裝既luke關節大大加強,好明顯見到有橫向股關節,正~!

回復  法蘭克

請問大大尼個係咩角色???
hang 發表於 17-10-2011 06:25 PM

新game "Star Wars: The Old Republic Cinematic"入面既sith~
唔係普通二打六,係最要既敵人~!

Vintage wave2 leia & Lando是什麼造型?

是Star wars Blu-Ray Deleted Scene中的沙風暴中上 ...
無明: 發表於 17-10-2011 10:37 AM

應該係,08年出過朱兒,han同luke之後終於到leia同lando了~

Vintage wave2 leia & Lando是什麼造型?

是Star wars Blu-Ray Deleted Scene中的沙風暴中上 ...
無明: 發表於 16-10-2011 09:37 PM

Deleted Scene.

而唔記得講係, 呢隻黑武士將會係究極可動.
Deleted Scene.

而唔記得講係, 呢隻黑武士將會係究極可動.
Duraxyll 發表於 17-10-2011 10:31 PM
你指Vintage的黑武士?:58:

Well, 我儲黑武士不算多,05年ROTS低可動兒童向同08年可除頭盔那隻,仲有Damage版,其他的不提了!!

正好!!究極可動黑武士!!!:71:
:79:又要更新下家中的SW了
你指Vintage的黑武士?
無明: 發表於 17-10-2011 10:00 AM

係.  但你都知原著嘅有幾可動架啦, 盡量囉.