Toysdaily 玩具日報

查看: 3903|回復: 12

[新聞] 無綫四大破冰

頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
除非其他免費電視台攪得有聲有色, 否則都係上無記為主, 同埋, 而家音樂都唔係主流節目, 對無記影響不大...
頭像被屏蔽
無線在這段時間都轉為用巨聲邦同自己藝員唱歌..
上了神檯的歌星當然唔怕這次四,五大事件,最慘是初出道唱歌 ...
leo2004 發表於 16-10-2011 11:25 AM

就係因爲無線邦自己藝員唱歌咁先之死得! tvb最進越來越唔掂jor!
頭像被屏蔽
無線在這段時間都轉為用巨聲邦同自己藝員唱歌..
上了神檯的歌星當然唔怕這次四,五大事件,最慘是初出道唱歌 ...
leo2004 發表於 16-10-2011 11:25 AM

見到班無線自家歌手
真係好煩厭........................
見到班無線自家歌手
真係好煩厭........................
玩具 發表於 16-10-2011 01:06 PM

林峰係第一個! hai~~~~死得!:53:
頭像被屏蔽
回復  thiam

藝員或巨星邦雖然唔係個個得,不過新人都要畀機會唱0既..
張學友,李克勤都唔係一出黎 ...
leo2004 發表於 16-10-2011 12:40 PM

無線有比過機會新人, 問題係佢地真係唔掂. 再講, 依家d歌星明星太....多jor, 有Hong Kong, 有Taiwan依家仲加個Korea搞到d歌星明星個個easy come easy go.最後係張學友,李克勤佢地本身d聲底係好, 佢地係靠把聲唔係靠個look.
那"英皇御准勁歌金曲"將成絕嚮了
頭像被屏蔽
回復  thiam

藝員或巨星邦雖然唔係個個得,不過新人都要畀機會唱0既..
張學友,李克勤都唔係一出黎 ...
leo2004 發表於 16-10-2011 12:40 PM

唔係啵,張學友係第一張碟就紅,反而係之前衰落過一排。:(