Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Mark 7 現身!

墨七呀.型咁多,跟住又戰捐墨七, ......... ht 出硬啦,  頂又要比錢 真係 渣到乾:70: 真係成屋 ironman:50:
我有小小懷疑....呢隻外型係咪真身.....:?
Iron Man, Iron Man, Iron Man, Iron Man, Iron Man, Iron Man, Iron Man, 大家唔悶ker咩?
thiam 發表於 15-10-2011 09:54 AM

唔悶, 當米老鼠系列咁收藏:73:
成隻鐵甲威龍咁.............
唔悶, 當米老鼠系列咁收藏
dj夫 發表於 15-10-2011 11:33 AM

哇!!! 唔係啊嘛....咁都得!!!:59:
mark柒.....HT你地出到悶唔悶呀.........:42:
mark柒.....HT你地出到悶唔悶呀.........
aruns 發表於 15-10-2011 11:47 AM

講真,如果你問我前前後後出jor幾多隻我真係答你唔到. 仲未加coming soon kor d!
Yeah............:shiny::shiny:
講真,如果你問我前前後後出jor幾多隻我真係答你唔到. 仲未加coming soon kor d!
thiam 發表於 15-10-2011 12:04 PM

候活真係覺得宜家仲會有咁多死仕,真係出咩都買?
我自己同身邊朋友都已經唔係啦...會嚴選!
因為價錢愈出愈貴同開始無地方擺啦 :70:
因為價錢愈 ...
aruns 發表於 15-10-2011 12:11 PM

唔出就真係有問題= = 最多少人買, 但尼D MAIN CHARACTER 新ARMOR唔出點儲得哂一TEAM????
因為價錢愈 ...

師兄真係講得好啱,
因為我都係咁,以經成屋都係:55:
回復 24# aruns

同埋尼隻都唔係HT出品, 不過HT都一定出
因為價錢愈 ...

講真, 經濟同地方除jor係我地本身ker問題之外, 對候活來講其實都係一個好大威脅問題. 因為佢所賺ker錢都係來自我地lee到.
所以佢要趁著大家仲有少少本錢同d d地方時, 一依來個(快刀砍亂馬)推出1/4, 冇求要用最快方法賺快錢. 對候活來講有現錢在手係最實際.
又出 iron man , 出到冇得再出,大家好,我係新手~~~
又燙斗人?!悶爆...:30::26: