Toysdaily 玩具日報

查看: 48610|回復: 19

[圖片分享] 口袋裡的戰爭 - S.O.G.4

一同重溫,劇中最傷感的一幕:sad:

_________________________________________________________________________________

講返套旦,今PART質素依然咁正~

盾上印有"ALEX:

頭上印有精細徽章~

魔蟹肩上都印有徽章

渣古除武器唔同之外,頭部都唔同~

渣古,吉姆,雷射大炮,各A,B款標誌都有唔同~

謝謝觀看~~
感謝大大無私分享!!:shiny:
The best Gundam OVA, this is a sad scene of coz,
but the scene almost make me cry is the Headmaster delivering a speech & the boy crys :cry:
渣古FZ心口紅色退左地..
I have got a full set from 991 also~~~~~~~~~~ :)  Hope can take pics with it if I have time!  :)
nice:love:
woo 好正啊:^  題外話;有無brother知道邊度有這套ova賣:?
真係好正喎...
原文章由 ingenhk 於 9-3-2007 10:14 PM 發表
渣古FZ心口紅色退左地..

係佢腰幼,加角度問題...冇退多到....:shy:
好正啊
好圖~~~先謝~~~

創造了渣古打敗高達既一戰 , 但亦係悲傷同無意義既一戰....>_<"

獨眼巨人小隊一出 (等埋高戰蟹) , 果D吉吉、量炮只有被宰既下場...

(京寶寶支鎗我唔係好滿意.... )
差不多是時候出0083了...出gp03d
200 yen的價錢有此等質素真係無得頂啦!! 價錢又平過collection,由part2 開始愛上這系列,今part 次角輕微減少了新設定的線條,但亦有極佳外觀,刮貼(又或是印 / 噴章!?) 更是小驚喜,希望此系列越出越正,橫越整個UC系列啦!!

:):shy::)
sad that FWUO series is dropping compare to this...
How's ur feel of these 2 lines?
原文章由 Gundam@EFSF 於 9-3-2007 11:49 PM 發表
sad that FWUO series is dropping compare to this...
How's ur feel of these 2 lines?

SOG以10蚊旦黎講,有此水準,算叫有驚喜...暫時PART4都仲好滿意,希望可以KEEP住或再好D....
角色方面算出得快..同埋會出下D非MS類&#22021;機體,呢點我幾BUY~~:)
FWUO方面...初初幾好...全隻上漆呢下幾抵讚~又噴晒陰影...
但近幾PART質素有下降&#22021;情況...仲有我最唔鍾意佢玩轉色....我已經放棄左...