Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 聖衣神話 獅子ex 報價!

現時閃1f烏烏凌入手,好正, 行版
ZIN 發表於 13-10-2011 04:59 PM

我睇多左一劃即刻差好遠:66:
致於後補51x,呢個係訂的炒價!
46x @ 17/7
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
46x @ 17/7
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
S20081997 發表於 13-10-2011 05:08 PM

相對現時D價, 好抵呀
大大,請問灣仔區有未?thx
頭像被屏蔽
現貨比訂價貴一魚
大大,請問灣仔區有未?thx
psw 發表於 13-10-2011 05:20 PM

wc toys street $59x 420pm news
wc 188 $6xx 4pm news
188 drink bun after call U ~ have
188 1x no stocks 345pm news
現貨賣貴d, 下次開訂咪又可以set高d囉:78:
相對現時D價, 好抵呀
歐叉獅子 發表於 13-10-2011 05:13 PM

yes
but pre-paid 1 fish around 3 months
U know 3 months everythings can happen
so if U want to pre-order @ small /new shop pls think think
sino 2/f 588 @ 17:00 lots of stock no takers
what the price? pass.........
呢隻 CUT左 一半單.. 真係想買就5字時快啲買..
唔係等亞版lo。不過qc 就.

我買左日版.. 未有消息.. 5xx 到未計運費.
呢隻 CUT左 一半單.. 真係想買就5字時快啲買..
唔係等亞版lo。不過qc 就.

我買左日版.. 未有消息 ...
toysng 發表於 13-10-2011 05:40 PM

諗諗下話就話cut一半,其實會唔會係之前訂100隻到齊,現在訂400隻cut一半得翻200隻:66:
諗諗下話就話cut一半,其實會唔會係之前訂100隻到齊,現在訂400隻cut一半得翻200隻
yugi 發表於 13-10-2011 17:45

Sad but true :67: