Toysdaily 玩具日報

[詢問] 想問一些關於sideshow 沙窩 12" figure的問題

呢排真係越睇越中毒, 之前已經訂左Commander Gee同新版沙兵, 仲有Boba Fett:35:
眼見o岩o岩隻Commander Bly真係好鬼正, 但又好想齊人(sideside都係三個人咁影相):58:
上網睇返Rex都叫可以接受, 點解出左冇耐o既Cody貴咁多架!@#$%...:53:
而家十五十六中, 諗緊好唔好開太多line, 只係儲EP4~6算, 定好唔好入呢個Clone War坑....:67:
小弟想問仲有咩EP4~6 Sideshow仲未出, 等我有d打算:30:
唔該晒各位~:64:
new version of Darth Vader will be released in early 2012

入啦, Bly 好正架 :75:

我都係見到張開三人行洗入哩 Rex. 搞搞下...又入哩Clone Lieutenant + Clone Sergeant. 我都係近期先比TD D C兄毒到. 紅色隻LEADER 好似未出

新版沙兵 + Boba Fett 我都訂左邊好期待 :)
回復 2# willywonka
e?有新版黑武士!?
咁就算唔入白兵, 都可以玩EP4~6呢條line~
不過要拿拿聲入返隻master yoda先得~
回復 3# insomniac
Bly係正, 但如果冇Cody同Rex陪佢, 硬係差咁d....
雖則訂左Gee, 都叫有人陪佢o既...
仲有隻 : Commander Bacara 快開訂, DARK SIDE 等緊你.......
唔知係咪 NEYO 押後 ?
I need NEYO !!!!