Toysdaily 玩具日報

查看: 12331|回復: 15

[其他] 機動戰士高達AGE 10月29日起 逢星期六上午10:00 無線電視翡翠台

機動戰士高達AGE 10月29日起 逢星期六上午10:00 無線電視翡翠台破天荒緊貼日本播放!!

機動戰士高達AGE
10月29日起 逢星期六上午10:00 無線電視翡翠台
小孩子的玩具:58:
好聰明,一定吸引好多小朋友睇
睇就可能會睇下,但模型就沒興趣入
頭像被屏蔽
好彩我星期六放假
問題:為何高達不可成為小朋友的玩具?
今天看完,暫時無言
同以往的高達第一集一樣, 近年只有00唔係以"高達站起來"作為第一集, 感覺age就係做俾未睇過高達嘅de de睇.....
估唔到苯大同level 5咁大野心,.咁快想掠香港的小朋友水(應該係頲朋友的家長)
不過第一季(代)我完全無興趣, 寄望下一季講主角的後代啦(如果game書最近的介紹係無錯的話),
主角的仔同孫的機體似樣好多....

The second gen and third gen looks much better.
At least they look like Z and ZZ.
The Z one is the best, but wear A and B and even more.....................:69:

Bandai really wants to steal money from Children.
Esp. electronic Card game

第一集已睇咗....應岩小學生/小朋友睇, 不過內面D高達唔多型仔.
x2............

第一集已睇咗....應岩小學生/小朋友睇, 不過內面D高達唔多型仔.
redeyes 發表於 10-10-2011 10:01 AM
我都看了一下~
人設真是小朋友向...........
機體不討好
敵軍真像數碼暴龍~

同seed第一集一樣是向rx78致敬.......orz
主題歌一般~
聽說第三集會有特別野........
但我自己都接受不到第一集............

還有為什麼D人設(指片內的大人)
看起來好像很矮...................
:55::76:
而家D模型冇咩人買掛, 之前鋼錬都有跟貼AR!!