Toysdaily 玩具日報

查看: 6739|回復: 15

[個人收藏] 阿修羅蝙蝠俠

剛入手的蝙蝠俠,活動能力雖一般,但外型超讚!

好靚, 好正, 好貴 :oh:
:$怨念物…
唔計其他robin,唯一正統繼承人,竟然係呢個癲佬,小弟係非常喜歡呢個設定~
Mattel 令人眼前一亮既設計、係真係貴、都入左隻
Ha, 我也有這figure, 重未捨得拆吸塑包裝呢~~

:)
可否講解一下角色背景嗎?好像不是主角本人?
可否講解一下角色背景嗎?好像不是主角本人?
asurazz 發表於 10-10-2011 01:32 PM

Bane用消耗戰放晒Arkham D 壞蛋出來, 結果疲憊不堪的Bruce 俾 Bane打斷脊骨, 臨時找Jean Paul用新裝備做batman替工(正式授權), Jean Paul隊冧 Bane但後尾標童標到失常, Bruce打底Jean Paul攞番Batman果朵同信心, 勁好睇!
Bane用消耗戰放晒Arkham D 壞蛋出來, 結果疲憊不堪的Bruce 俾 Bane打斷脊骨, 臨時找Jean Paul用新裝備做b ...
mars0083 發表於 10-10-2011 02:08 PM

thanks for sharing!
回復 7# mars0083

thank you 講解,個故事好似4-5年前?
呢隻真係正,不過而家好難搵到好價入....我都想要一.....:cool:
回復  mars0083

thank you 講解,個故事好似4-5年前?
asurazz 發表於 10-10-2011 04:50 PM

Ha, Knightfall & Knightquest & Knightsend 1993~~

之前係 淘bo 用HKD一魚 找 兩雞 買左隻=,=

大家唔好係hk 入=,= d 人係HK 炒到3魚= =
咁我又唔係好貴入,都唔過兩魚,重唔係loose貨
Bane用消耗戰放晒Arkham D 壞蛋出來, 結果疲憊不堪的Bruce 俾 Bane打斷脊骨, 臨時找Jean Paul用新裝備做b ...
mars0083 發表於 10-10-2011 02:08 PM

咁Jean Paul 係咪即是 Azrael? 我都有佢個figure...呢隻又係好正。

Jean Paul 係Azrael,但Jean Paul 已死.