Toysdaily 玩具日報

查看: 4418|回復: 11

[分享討論] DD, 50cm, SD, 1/3 日本女裝校服鞋 "Loafer"

因個人喜好比較仲意囡囡著校服, 係香港又一直都搵唔到合適嘅Loafer, D Site 又成日冇貨

上週末終於系P***box見到有貨啦, Obitsu Loafer仲係Made In Japan, 同底部仲有磁石添:43:

唔好意思, 由於深夜較方便同囡囡玩, 但因光線不足及技術有限使D 相成日黑懵懵, 請見諒 :cool:

有收養囡囡嘅朋友不防考慮買對比囡囡:love:
謝謝分享!條女太貴,玩吾起
如果只想買個DD Figure, 不用假髮,一般在那裏入到較便的貨?做Doll 衫model hanger 用. Tks
1/3.............好大隻....:30:
頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
回復 5# Sliuuu

Tks.....but cannot find the above website.....
How come I got classified as ad????
I didn't do shit except thanking the guy who pose the place to buy things!!!
回復 3# nela

想請教各下係咪會造娃衫,在下都想造返套:shiny:
初步一此計劃, 特別是 Knit / 鈎類物
點解要深夜玩, 怕家人話你變態?
初步一此計劃, 特別是 Knit / 鈎類物
nela 發表於 10-10-2011 12:52 PM

造完記得post 出黎