Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: alchemo

[個人收藏] 是日放工行街一入:Cobra the Space Pirate

回復 12# alchemo

十幾年前買的景品,已經好滿足~ :$
以前想找佢一件產品都難......
回復  alchemo

十幾年前買的景品,已經好滿足~
以前想找佢一件產品都難......
rekt 發表於 8-10-2011 05:12 PM

你呢個都好正啊,現在應該好難搵到,早一年前有一個軟膠,大約都係1/8,有紅藍兩色,開頭好平,冇買到,後嚟想買番又搵唔到。
膠布拉,當年套電視有小小咸味!:46:
正!!!SUPPORT:shiny::71:

Woo, I'm a super fans of Cobra.

Allow me to share this custom action figure that I'd collected.

very cool~~~~~~~~
膠布拉,當年套電視有小小咸味!
ckc882000 發表於 9-10-2011 12:56 PM

多謝支持,小弟覺哥布拉其實只係女角造形性感dee,但意識反而健康過現在dee用幼齒蘿莉做賣點ge動畫:36:

Woo, I'm a super fans of Cobra.

Allow me to share this custom action figure that I'd collected.
...
evilalive 發表於 9-10-2011 02:46 PM

Thanks for sharing

正!!!SUPPORT
D@ZAce 發表於 9-10-2011 01:51 PM

very cool~~~~~~~~
kingeltshan 發表於 9-10-2011 09:15 PM

Thanks for support!
多謝支持,小弟覺哥布拉其實只係女角造形性感dee,但意識反而健康過現在dee用幼齒蘿莉做賣點ge動畫 ...
alchemo 發表於 10-10-2011 10:13 AM

甘個主角雖然只係個中坑,但行為舉止又真係型爆!
而家果d完全賣弄性感!算吧啦
經典呢~~~~~~!:71:
甘個主角雖然只係個中坑,但行為舉止又真係型爆!
而家果d完全賣弄性感!算吧啦
ckc882000 發表於 10-10-2011 11:08 AM

主角整容前都好形ga,
經典呢~~~~~~!
ds_toys 發表於 10-10-2011 11:12 AM

哥布拉真係經典,話時話,唔記得響邊度睇過,話個主角造型其實係參考左六,七十年代法國影星尚保羅貝蒙多(Jean-Paul Belmondo)
主角整容前都好形ga,
alchemo 發表於 10-10-2011 02:49 PM

只係麗的睇過數集,吾講吾知整過容:@
Ha, 好似有一集整容前同整容後哥布拉响同一地點出現, 整容前既哥布拉偷緊野, 唔記整容後哥布拉要做乜........

:)
Support COBRA post !
有關整容前故事, 漫畫會有更多細節 ~
唔知套電影真人版搞成点呢?
Support COBRA post !
有關整容前故事, 漫畫會有更多細節 ~
唔知套電影真人版搞成 呢?
WalkerMachine 發表於 12-10-2011 05:55 PM

當年漫週連載,期期都追住,後來電視播動畫,亦日日追住睇,真係話咁快就幾十年:67:
真人版電影好似冇乜聲氣,近年大圍經濟差,好多野都受影響:42:

Ha, 好似有一集整容前同整容後哥布拉 同一地點出現, 整容前既哥布拉偷緊野, 唔記整容後哥布拉要做乜 ...
mars0083 發表於 12-10-2011 05:52 PM

如果係舊gor套就太耐,冇印象lu,新gor套未搵到碟,試下上網搵下先