Toysdaily 玩具日報

查看: 4423|回復: 28

[玩具攝影] Figma 魔怯少女 鹿木圓

大家好,大病未癒。:64:
影左兩張。
呢次的小圓唯一不滿意的是 裙子 ,妨礙了可動性。
我相信自己是個 黑仔王。。(次次揀親,QC都會好:72:)
最不似 魔法少女的魔法少女。:68:

不講了,去圖。

射死你~~

看什麽看?(爲什麽?爲什麽會這麼 “不良”?明明是 驚恐的 面容的說。。:55:)

裙子上的花花~~ 反而這裡好靚。

這兩粒 “芝麻”真系唔出好過出,都唔知為乜。。

終於到QB大人登場了:43:(嘛。。呢隻無Q版的QB大人可愛。反而似被拍扁的年糕:34:)

很常見的一張。

QB大人:要 跟班嗎?出售 跟班~

最後~~

謝謝收看,多謝捧場。(繼續抖抖先,感冒之餘又有D咳。。)
我都有入 支箭好難放....
塊面真係好怪......
btw係鹿目...(認真左?....)
果然好多豬朋狗友做跟班:@
我真係唔介意佢放黏土QB入去....點都好過呢隻:(
早日康復:77:
smallray 發表於 7-10-2011 06:38 PM

可能係話隻figma d 表情好似碌木咁無黎神氣:34:
支持版友出帖 :77:

又俾你毒一毒 跌得都差唔多 快要到入手時候喇 :help:
smallray 發表於 7-10-2011 06:38 PM

我手殘,不過唔改鳥,由他吧~
本來想打“碌木”的,不過最後無咁做。
支持版友出帖

又俾你毒一毒 跌得都差唔多 快要到入手時候喇
dueldoll 發表於 7-10-2011 06:57 PM

估唔到,我買左之後一日,又跌多幾十。。。:49:
不過算,因為都好抵玩。:p
我手殘,不過唔改鳥,由他吧~
本來想打“碌木”的,不過最後無咁做。
timguan 發表於 7-10-2011 07:03 PM

塊驚嚇臉'成碌木"咁, 應景啊 :DD
本來獨立包裝的那個右手掌零件是持箭專用, 但箭插進去擺個姿勢, 箭身尾部其中一個突起已經白化....orz

另外....樓主你太過份啦, 被你說成感覺不良之後我只覺得那表情很不良!:sad:
本來獨立包裝的那個右手掌零件是持箭專用, 但箭插進去擺個姿勢, 箭身尾部其中一個突起已經白化....orz

另 ...被你說成感覺不良之後我只覺得那表情很不良!
手榴蛋包飯 發表於 7-10-2011 07:58 PM

你唔講,我真系唔知:55:
盒裏面又無 紙仔寫明。。:53:

角度問題,不過頭郁上D的話,真系好鬼似。。:p
小圓e+既價好吸引啊:D,同時令訂左小炎既我好不安:cool:
不過月尾要買兔子同拎右手..唯有希望遲下仲有貨:help:
你唔講,我真系唔知
盒裏面又無 紙仔寫明。。

角度問題,不過頭郁上D的話,真系好鬼似 ...
timguan 發表於 7-10-2011 08:24 PM

X2,我果盒又系無紙仔....而且我都覺得我果盒嘅QC比較:31:...

LZ可唔可以PM下你嘅小圓系邊度幾錢買,話唔埋我地嘅可能系“同一批”:31:
X2,我果盒又系無紙仔....而且我都覺得我果盒嘅QC比較...

LZ可唔可以PM下你嘅小圓 ...
Inle 發表於 7-10-2011 10:54 PM

唔洗PM啦~
反正都一样的。 !(X

系信河1樓最邊邊的鋪買的。

射死你~~QB:71: