Toysdaily 玩具日報

聖衣神話-EX獅子座-艾奧里亞最新情報區 已到!!!

唔駛緊張,呢個係萬代既問題...
唔係因為有人用左個CODE...
衰記官網出左公告...
因為收到太多E-MAI ...
小堅 發表於 13-10-2011 11:25 PM

我都唔用到個code, 官網唔見有講, e+可以點    ??
我都唔用到個code, 官網唔見有講, e+可以點    ??
denniskwong 發表於 14-10-2011 11:21 AM

http://www.danielco.com.hk/note2.html
衰記得個公告咋...
如果有問題,可以E-MAIL畀佢...
customerservices@bandai.com.hk
我上次都係咁...

http://www.toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=152188
188 6點幾先間間有,我睇住D工人送貨...

早訂早著數,四魚+五隻雞搞掂!
leawong 發表於 13-10-2011 09:23 PM

400+5?說笑吧?450 吧
ckc882000 發表於 14-10-2011 01:00 PM

可能佢講尾數掛:66:
福x原來有貨被整唔見:67:

朋友!琴日新出既獅子皇,其實我既貨源~~~出左問題! 其中有大部分貨不知所終,我都失落左一段時間,又不斷打電話比代理…貨已被cut單跟住又失去d貨,唔開心係我怕你地有心趕到嚟又失望而回,唔好意思!最新消息,只尋回部分貨,我會於星期六發售,而我會繼續為大家跟進,抱歉!
福x原來有貨被整唔見

朋友!琴日新出既獅子皇,其實我既貨源~~~出左問題! 其中有大部分貨不知所終, ...
yugi 發表於 14-10-2011 01:20 PM

睇佢張圖, 應該是日版, 和瑞記無關
可能佢講尾數掛
yugi 發表於 14-10-2011 01:13 PM

Maybe la :? :? :?
福x原來有貨被整唔見

朋友!琴日新出既獅子皇,其實我既貨源~~~出左問題! 其中有大部分貨不知所終, ...

我都奇怪甘快冇得賣
ckc882000 發表於 14-10-2011 01:00 PM

sorry 打錯左,係4魚5草不是雞 :P
福x原來有貨被整唔見

"唔開心係我怕你地有心趕到黎又失望而回"
難怪會成為雅典娜:78:
雅典娜 !!?? :72: ..................................................................
:69:雅典娜 = 嘔癲哪.............
sorry 打錯左,係4魚5草不是雞 :P
leawong 發表於 14-10-2011 04:34 PM

Or 明曰,堅平!正!恭喜
昨晚我見到個行貨價, 大約在500-600左右, 超過左東映限定pog一輝個價...:(

我訂個時只係468:(
我訂個時只係468 同450因訂死兩間安全D...兩間都有貨!~~~~我見好多貨!~

昨晚我見到個行貨價, 大約在500-600左右, 超過左東映限定pog一輝個價...

我訂個時只係468
J子 發表於 14-10-2011 09:20 PM